282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6012
EURO34.8231
ALTIN2490.9

Başkan Ata’dan Yeni Yıl Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ata’dan Yeni Yıl Mesajı
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata kutlama mesajında; 2021 yılının başta ülkemize, ilçemize ve tüm insanlığa, sağlık getirmesini diledi. Başkan Ata mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Geçtiğimiz yıl mart ayından itibaren dünya ve ülkemiz büyük bir sınavın içerisinde bulunuyor. Tüm insanlık olarak salgınla mücadele ettiğimiz 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılına büyük umutlarla giriş yapıyoruz. Hep birlikte çıktığımız bu yolda sağlam adımlarla ilerlerken sizden güç alıyoruz. Bu güç, her zaman bize azim kazandırıyor. Her yeni yıl, yeni başlangıçlar demektir. Bizim de bu yıldan beklentilerimiz arasında başta sağlık, huzur, mutluluk ve bereket var.

Marmaraereğli’miz için dönüşüm yılı olacaktır

Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve ilçemize yeni bir çehre kazandıran proje ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılı pek çok projemizin tamamlandığı ve Marmaraereğli’mizin hızlı bir değişim yaşadığı, dönüşüm yılı olacaktır.

Bizler Marmaraereğlisi Belediyesi ailesi olarak yeni yılda dasöz verdiğimiz gibi siz değerli hemşerilerimizin yüzünü güldürecek çalışmaların ve projelerin içinde olacağız. Marmaraereğli’mizibir adım daha ileriye taşıyacak çalışmaların içinde bulunacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; 2021 yılının ülkemize ve Marmaraereğli’mize sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.”dedi

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞİRKET PERSONELİNİN MAAŞLARI HAKKINDAKİ BASIN AÇIKLAMASIÖnceki Haber

ŞİRKET PERSONELİNİN MAAŞLARI HAKKINDAKİ...

Ergene Belediyesi’nde asgari ücret 3 bin 50 TLSonraki Haber

Ergene Belediyesi’nde asgari ücret 3 bin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar