282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3819
EURO35.0602
ALTIN2326.0

BAŞKAN HİKMET ATA ‘‘Kadınlar hem toplumun hem ailenin temelidir.’’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN HİKMET ATA ‘‘Kadınlar hem toplumun hem ailenin temelidir.’’
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 8 Mart sebebiyle, kadınlara hediye takdiminde bulunarak Emekçi Kadınlar Günlerini tebrik etti.

Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak kutlanıyor. İnsan Hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bu gün de Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, önce belediyede çalışan kadın personellerin ardından ilçede kurulan halk pazarındaki kadınların günlerini tebrik etti.

8 Mart günü mesainin başlamasıyla birlikte, belediyede bulunan birimleri tek tek dolaşarak personelinin hediyelerini takdim eden Başkan Hikmet Ata kadın personelleriyle birebir ilgilenerek ardından anı fotoğrafı çekildi. Belediyedeki kutlamanın ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte ilçede bulunan halk pazarını ziyareti eden Başkan Hikmet Ata oradaki emekçi kadınların da günlerini tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Renkli görüntülere sahne olan hediye dağıtımının ardından Marmaraereğlili kadınlar, Başkan Hikmet Ata'ya teşekkür ettiler.

Kadınlar hem toplumun hem ailenin temelidir diyen Başkan Ata, yaptığı açıklamada ‘‘Bugün önce belediyemizde sonra ilçe geneli ve halk pazarımızda, AK Parti İl Başkanımız Mestan Özcan ve AK Parti İlçe Başkanımız Muhammed Gökmen'in katılımlarıyla, emekçi kadınlarımızın günlerini tebrik ederek hediyelerini takdim ettik. Kadınlar hem toplumun hem ailenin temelidir. Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir. İyi ki varlar. Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.’’ dedi

 

 

 

 

 

 

 

.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keşan’da marketlere fahiş fiyat denetimiÖnceki Haber

Keşan’da marketlere fahiş fiyat denetimi

BAŞKAN ATA, MUHASEBECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADISonraki Haber

BAŞKAN ATA, MUHASEBECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLAD...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar