282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5955
EURO34.8547
ALTIN2507.9

BAŞKAN HİKMET ATA KARDEŞ ŞEHİR VETRİNO’DA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN HİKMET ATA KARDEŞ ŞEHİR VETRİNO’DA
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi, Bulgaristan Varna Vetrino Belediyesi’nin davetlisi olarak Vetrino Belediyesi 43. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamalarına katıldı. Vetrino Belediye Başkanı Dimitır Damitrov’un davetlisi olarak kutlamalara katıldıklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Vetrino Belediye Başkanı Dimitır Damitrov’a teşekkür etti.

Kardeş Şehrimiz Bulgaristan Vetrino Belediyesi’nin düzenlediği 43. Kuruluş yıl dönümü kutlamaları ile ilgili davete Marmaraereğlisi Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkanı Hikmet Ata, eşi Aysel Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, İmar ve Şehircilik Müdürü ve Belediye Mimarı katıldı. Vetrina Belediye Başkanı tarafından Belediye Hizmet Binası’nda ağırlanan Marmaraereğlisi Belediyesi heyeti, burada karşılıklı hediyeleşmede bulundular. Kardeş şehir Vetrino’da bulunmaktan mutlu olduğunu ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Vetrino Belediye Başkanı Damitrov ve Belediye personeline teşekkür etti.

Hediyeleşme töreninin ardından Marmaraereğlisi Belediyesi heyetine Vetrino gezdirildi. Şehri gezen heyet, daha sonra Vetrino Belediyesi 43. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamalarına katıldı. Ziyaret ile ilgili bilgi veren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Kardeş şehrimiz Bulgaristan’nın Vetrino Belediyesi ziyaretimizde değerli Belediye Başkanı Dimitır Damitrov tarafından çok güzel bir şekilde ağırlandık. İki ülke arasındaki bağların güçlenmesi ve kültürler arası etkileşimin artması adına bu tür buluşmalara önem veriyoruz. Bulgar ve Türk kardeşlerimizin, barış ve huzur içerisinde yaşamaları en büyük temennimiz. Kardeşlerimizle biriz, beraberiz ve gönüldaşız. Konukseverliğinden dolayı Başkan Damitrov’a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KAPSAMINDA YILSONU SERGİSİ DÜZENLENDİÖnceki Haber

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KAPSAMINDA YI...

Başkan Ata, kardeş şehir Vetrino’nun kuruluş kutlamalarına katıldıSonraki Haber

Başkan Ata, kardeş şehir Vetrino’nun kur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar