282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6015
EURO34.8526
ALTIN2496.6

BAŞKAN HİKMET ATA MUHARREM AYI İFTARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN HİKMET ATA MUHARREM AYI İFTARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Muharrem Orucu tutmaya başlayan çok sayıda vatandaş, Yeniçiftlik Mahallesi Erenler Cem Evi’nde verilen iftar yemeğinde buluştu. Erenler Cem Evi ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, davetliler ve çok sayıda vatandaş katılırken, katılımcılar yapılan duaların ardından oruçlarını açtı.

Başkan Hikmet Ata, vatandaşlarla sohbet ederek yakından ilgilendi. Alevi hemşerileri ile birlikte iftar yapan Başkan Hikmet Ata, tutulan oruçların kabul olmasını diledi.

Başkan Hikmet Ata iftarda yaptığı konuşmada, kutsal günlerin birlik ve beraber açısından önemli olduğuna dikkat çekerek ‘ Bugün, Muharrem ayı dolayısıyla sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde olmak istedik. Muharrem ayının tarihimizde ve kültürümüzde önemli bir yeri vardır. Muharrem ayı Peygamber’imizin hicreti esas alınarak hicri yılbaşı kabul edilen aydır. Muharrem ayı aşure ayıdır. Muharrem ayı bizlere, yüreklerimizi dağlayan Kerbela’yı hatırlatan aydır. Barışın, kardeşliğin, birliğin günü olan Muharrem ayının bereket ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Cenabı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.’’ İfadelerini belirtti.

Oruçların açılmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hikmet Ata, Muharrem orucu iftarı vesilesiyle kendilerini ağırlayan canlara teşekkür etti. Erenler Cem Evi Başkanı İmam Yaman, kendilerini konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek Başkan Hikmet Ata’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TREDAŞ SPOR’LU NEHİR’E MİLLİ TAKIMDAN DAVETÖnceki Haber

TREDAŞ SPOR’LU NEHİR’E MİLLİ TAKIMDAN DA...

BÜYÜKŞEHİR, ÜRETİCİLERE MAKİNA VE EKİPMAN DESTEĞİNE BİR YENİSİNİ EKLEDİSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR, ÜRETİCİLERE MAKİNA VE EKİPMA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar