282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.382
EURO35.0567
ALTIN2326.1

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN HİKMET ATA’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Abone ol
Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda; ‘’Dayanışmanın üst seviyeye çıktığı, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlukla yaşandığı günler olan bayramlarda, sevginin ve barışın her daim kalıcı olması gerektiğini belirtti.

Başkan Hikmet Ata mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bir ramazan bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, sevincini ve mutluluğunu paylaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarını daha da pekiştirmesini sağlayan günlerdir. Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış ve sevginin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı günlerdir. Bizler de bu günlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygımızı her zaman korumalıyız. Bu temennilerle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.

ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN BİRLİKTE GELECEĞİZ

Malumunuz içerisinde bulunduğumuz zor günler nedeniyle yine buruk bir bayram geçirmek durumunda kalıyoruz. Türk milleti olarak dün olduğu gibi bugün de milli ve manevi duygularımızın gücüyle bu zor sürecin de üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum. Bu bayram da geçen bayram olduğu gibi, koronavirüs tedbirleri ve 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ne yazık ki bayramlaşma töreninde bir araya gelemeyeceğiz. Kalplerimizin bir olduğunu bilmenin mutluluğu ile inşallah bundan sonraki bayramları birlikte kutlayacağız. Bugünleri kısa sürede aşarak sağlıklı günlerimize dönebilmemiz için rehavete kapılmadan, tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Bu noktada sokağa çıkma kısıtlamasının sağlığımızı korumak adına alınan bir karar olduğunun bilinci ile sevdiklerimizin bayramını bu kez telefonla kutlamamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Ailelerimizle birlikte sağlık içerisinde nice uzun bayramlar geçirebilmemiz için bu bayram konulan kurallara uyulmasını önemle istirham ediyorum.’’ dedi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor’umuzu Canı Gönülden Tebrik EdiyorumÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor’umuzu Canı Gönülden...

Kadir Gecesi coşkusu Süleymanpaşa TV ekranlarındaSonraki Haber

Kadir Gecesi coşkusu Süleymanpaşa TV ekr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar