282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüksel Ergene Velimeşespor’un dayanışma gecesine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Ergene Velimeşespor’un dayanışma gecesine katıldı
Abone ol
Spora ve sporcuya verdiği destekle ön plana çıkan ve her alandaki sporcunun yanında olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene’nin gururu Ergene Velimeşe FK için düzenlenen dayanışma ve yardımlaşma gecesine katıldı.

Ergene Velimeşe FK yönetimi tarafından Ergene Belediyesi Marmaracık Göl Restoranda düzenlenen dayanışma gecesine katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi olarak spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

Gecede bir konuşma yapan ve Velimeşe’de Ergene Velimeşespor’un maçlarını oynadığı Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Velimeşe mahallesinde yer alan Kapalı Spor Salonu yine Velimeşe’de bulunan Naim Süleymanoğlu Tesisleri‘nin Ergene Belediyesi imkanları ile yapılarak halkın kullanımına sunulduğunu kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bunlara ilave olarak geçtiğimiz 19 Mayıs’ta hep Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nu hep birlikte hizmete açtık. Bu tesisten sadece Vakıflardaki, ya da Ergene’deki gençler yararlanmıyor. Tekirdağ il genelindeki amatör futbol takımları da bu tesiste maç yapıyor ve herkes bu imkanlardan istifade edebiliyor” dedi.

Velimeşe ve Vakıflar mahallelerine yapılan spor tesislerine ilave olarak Karamehmet Mahallesi’nde de yeni spor tesisi alanları kazandıracaklarını sözlerine ekleyen Başkan Yüksel, “Sadece bir mahallemizde değil her mahallemizde yatırımlarımız olacak. Geleceğimizin teminatı gençlerimize, çocuklarımıza katkı sunmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Karamehmet Mahallemizdeki spor alanının yapımına kısa süre içerisinde başlayacağız. Ayrıca Kırkgöz ve Esenler Mahallelerimizin ortak kullanımına sunacağımız bir spor tesisi daha kazandıracağız. Bunun için saha önce kullanılan toprak saha alanının tahsisinin yapılması ile ilgili talebimiz oldu, tahsis gerçekleştiği gibi yapım için kolları sıvayacağız” diye konuştu.

Ergene Belediyesi’nin ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yasada öngörülen miktarlar ölçüsünde malzeme desteği ile maddi destekte de bulunduğunun altını çizen Başkan Yüksel, “Amatör kulüplerimize yasaların bize verdiği yetki çerçevesinde belirlenen oran ve miktarlarda hem maddi destek sağlıyoruz hem de malzeme desteğinde bulunuyoruz. Ancak profesyonel bir kulüp olan Ergene Velimeşespor için Ergene Belediyesi olarak maddi destekte bulunmamız mümkün olmuyor. Bu noktada da kulübün başkan ve yöneticileri ile sporu seven, futbolu seven, işadamlarına, sanayicilerine esnafa görevler düşüyor. Bu tipo gecelerin tertiplenmesi bu açıdan bakıldığında da büyük önem arz ediyor. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen yöneticilere, katkı sunan işadamlarına, sanayicilere, birim müdürlerine daire amirlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ergene Velimeşe FK dayanışma gecesine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Ergene Velimeşe FK başkanı Serkan Bezgin ve yönetim kutulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayiciler, işadamları, Ergene Velimeşe FK teknik heyeti ve futbolcular da katıldılar.

Sinem Güneş ve Tuncay Tuncel’in sahne aldığı gecede Ergene Velimeşe FK Başkan Yardımcısı Onur Ersoy, Ergene Velimeşe FK takımına katkılarından ötürü Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e plaket takdim etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da 227 bin 970 makaron ele geçirildiÖnceki Haber

Tekirdağ’da 227 bin 970 makaron ele geçi...

Yunanistan’a kaçmak isteyen 14 terör şüphelisi yakalandıSonraki Haber

Yunanistan’a kaçmak isteyen 14 terör şüp...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar