282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ergene Velimeşespor Sapanca deplasmanından puansız döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Sapanca deplasmanından puansız döndü
Abone ol
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 12. Hafta maçında Sakarya deplasmanında karşı karşıya geldiği Sapanca Gençlikspor takımına 2 – 0’lık skorla mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Sakarya Sapanca Atatürk Stadyumu’nda oynanan olan karşılaşmada Trabzon bölgesi hakemi Emre Can Furuncu düdük çalarken yardımcılıklarını da aynı bölgeden Ünal Doğru ile Yakup Bulut yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise yine Trabzon bölgesi hakemi Burak Baş görev aldı.
Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Boğaçhan, savunmada Burakcan, İbrahim, Safa ve Merter, orta alanda Akif, Yusuf, Özgen, Fatih Dilek, Mertcan ileri uçta ise Ömer Yıldız dizilişi ile başladı.
Maça kontrollü ve iyi başlayan Ergene Velimeşespor ilk bölümü topa hakim olarak geçti ancak karşılaşmanın 26. dakikasında ev sahibi takımın atak yönüne göre sol kanattan geliştirdiği atakta çalımlarla ceza sahasına giren Berkay Ekici topu kaleci Boğaçhan’ın müdahale çabasına rağmen filelere gönderince Sakarya temsilcisi 1 – 0 öne geçti. Ev sahibi takım 43. dakikada Berkay Ekici ile bir gol daha bulunca soyunma odasına 2 – 0’lık skorla üstün giden taraf oldu.
Ergene Velimeşespor ikinci yarıda Akif, Yusuf ve Mertcan Akkaya’nın yerine Ömer Can, Salim ve Ali Say’ı alarak başladı. Tekirdağ temsilcisinin maçın ikinci yarısında gol bularak skoru dengeleme çabası sonuçsuz kalınca ev sahibi takım karşılaşmadan 2 – 0 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.
Bu skorla Ergene Velimeşespor 11 maç sonunda 16 puanda kalarak 15 takımlı gurubun 8. sırasında yer alırken bu galibiyetle puanını 10’a yükselten Sapanca Gençlikspor takımı 13. sırada yer aldı.
Ergene Velimeşespor ligin 13. Hafta maçında 3 Aralık 2023 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor takımını konuk edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kapaklı Belediyesi’nden kadına yönelik şiddete karşı ‘birleşme çağrısı’ Önceki Haber

Kapaklı Belediyesi’nden kadına yönelik ş...

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADISonraki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar