282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5625
EURO34.9125
ALTIN2447.2

Belediye Başkanı Ata: Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarındandır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Ata: Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarındandır
Abone ol
Belediye Başkanı Ata: Muhtarlık müessesesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarındandır

MARMARAEREĞLİSİ (Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı. Törene katılan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ”Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir”dedi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçe merkezinde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende; Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından, Marmaraereğlisi Belediyesi’nde düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinliğinde, muhtarlarla bir araya geken Ata, hediye takdiminde bulundu. Muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahip olduklarını vurgulayan Ata; muhtarlarla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek; çalışmaların muhtarlarla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

’MUHTARLAR ULVİ GÖREV ÜSTLENMEKTEDİR’

Muhtarların ulvi görev üstlendiklerini belirten Ata,  ”Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Halkımızın tercihi ve seçimle işbaşına gelmiş muhtarlarımız, son derece önemli bir unvan taşımakta olup, aynı zamanda bir o kadar da ulvi bir görevi üstlenmektedirler. Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşmasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak gördükleri, her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir” dedi.

Muhtarlarla sürekli istişari içinde olduklarına vurgu yapan Ata; ”Bizler Belediye çalışmalarımızda muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendiriyoruz. Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu vesileyle geçmişten bugüne öncelikle hayatlarını kaybetmiş muhtarlarımıza rahmet diliyorum. Ayrıca şehrimize büyük emek ve katkıları olan ve bugün muhtarlık görevini yürüten tüm muhtarlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.şeklinde konuştu.(DHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Terör örgütü şüphelisi 6 kişi, Yunanistan’a kaçarken yakalandıÖnceki Haber

Terör örgütü şüphelisi 6 kişi, Yunanista...

Meriç Nehri’ndeki hidroelektrik santrali, aralıkta açılacakSonraki Haber

Meriç Nehri’ndeki hidroelektrik santrali...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar