282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

BİNLERCE KİŞİ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ İFTAR SORASINDA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİNLERCE KİŞİ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ İFTAR SORASINDA BULUŞTU
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği iftar etkinliklerine, binlerce vatandaş akın etti.

Ramazan ayında her gün ayrı ayrı mahallelerde iftar sofralarında Marmaraereğlilileri buluşturan Marmaraereğlisi Belediyesi, Belediye Salonu’nda kurulan dev iftar sofrasında vatandaşları buluşturdu. İftar vakti öncesinde söylenen ilahiler ile Marmaraereğlililer oruçlarını ‘’birlik beraberlik’’ duygularıyla açtı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Gökmen, MHP İlçe Başkanı Musa Sarıaydın, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, muhtarlar, STK üyeleri ile yaklaşık 5000 kişi katılım sağladı.

İftar Coşkusu Marmaraereğlisi’ni Sardı

Salgınla birlikte ara verilen ve iki yılın ardından kurulan 5 bin kişilik iftar sofrasında eller “birlik, beraberlik” için açıldı. Dualar edildi, iftar coşkusu Marmaraereğlisi’ni sardı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, iki yıl aradan sonra bu özlenen tabloyu yaşadıkları için mutlu olduğunu belirterek ‘’Değerli hemşehrilerimle iki yıl aradan sonra aynı sofra da tekrardan buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Ramazan'ın bereketi hepimize rahmet ve huzur versin.” dedi

‘’Güzel şehrimizin huzur dolu sokakları, Ramazan-ı Şerif’in manevi iklimiyle dolup taşıyor.’’

Binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Güzel şehrimizin huzur dolu sokakları, Ramazan-ı Şerif’in manevi iklimiyle dolup taşıyor. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Ramazan ayı gönüllerimizi birbirimize sonuna kadar açmamız gereken aydır.  Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden tüm konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi

İftarın ardından ilçe sakinleri ile çay içerek sohbet eden Başkan Hikmet Ata, ihtiyaçlar ve taleplerle ilgili bilgi alarak gerekenin yapılması için talimat verdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mamamatikler Hizmete GirdiÖnceki Haber

Mamamatikler Hizmete Girdi

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ TÜRKMENLİ MAHALLESİ İFTARINI GERÇEKLEŞTİRDİSonraki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ TÜRKMENLİ MAH...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar