282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2643
EURO34.7919
ALTIN2401.6

ÇORLU’DAN YEMEN’E YARDIM ELİ UZANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLU’DAN YEMEN’E YARDIM ELİ UZANDI
Abone ol
Yemen de yaşanan iç savaş ve insanlık dramına karşı Çorlu sessiz kalmadı. Kaymakamlık öncülüğünde yapılan yardım kahvaltısına katılım bir hayli fazla olurken, Kaymakam Cafer Sarılı; “Ben ülkemle, milletimle ve Çorlu’muzla gerçekten gurur duyuyorum” dedi. Çorlu’da düzenlenen kahvaltı programında Yemen’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekildi.

Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu Belediyesi, Çorlu STK Platformu ve Çorlu Mahalle Muhtarları tarafından “Yemen’deki Çocuklar Açlıktan Ölmesin” sloganıyla Çorlu Belediye Düğün Salonunda kahvaltı programı düzenlendi.  

KAYMAKAM SARILI; ÇORLU’MUZLA GURUR DUYUYORUM

Düzenlenen programda konuşan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, “Ben ülkemle, milletimle ve Çorlu’muzla gerçekten gurur duyuyorum. Ülkelerin gayri safi milli hasılatlarına göre ihtiyaç sahibi ülkelerdeki vatandaşlara en fazla insani yardım yapan ülke ABD’den sonra Türkiye. Yani dünyada ikinci sırada yardımsever ve merhametli olan bu ülkenin insanları, dünyanın her tarafından ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapmak için her zaman elinden geleni yapmıştır. Söz konusu yardım kampanyasına Çorlu olarak duyarsız kalamazdık. Kampanyaya destek veren muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve çok değerli Çorlu halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ise, “Bugün şehrimizden 3 bin 500 km uzaklıkta Yemen’de Çocuklar Açlıktan Ölmesin için bir araya geldik. Bizler inançlarımız gereği yardımlaşma ve dayanışmanın kutsal sayıldığını toplumun bireyleriyiz. Dünya’nın sırtını döndüğü ve görmezden geldiği ülkelere sırtımızı dönmemiz mümkün değildir. Bu nedenle organizasyonda emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ediyorum.”dedi. Programda AFAD Tekirdağ Şube Müdürü Mehmet Coşkun, Yemen hakkında bilgiler verdi. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP DE MERAKLA BEKLENEN ADAYLAR BELLİ OLDUÖnceki Haber

CHP DE MERAKLA BEKLENEN ADAYLAR BELLİ OL...

ENEZ KAPLAN; KİMSENİN BASTON DEĞNEĞİ DEĞİLİZSonraki Haber

ENEZ KAPLAN; KİMSENİN BASTON DEĞNEĞİ DEĞ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar