282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3746
EURO34.9712
ALTIN2325.6

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer: “Güzel günleri dayanışma duygularımızla inşa edeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer: “Güzel günleri dayanışma duygularımızla inşa edeceğiz”
Abone ol
TEKİRDAĞ – CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Ramazan Bayramı mesajında “İçinde bulunduğumuz ekonomik ve idari buhrandan ülkemizi el ele çıkartıp, gelecek güzel günleri dayanışma duygularımızla inşa edeceğiz. Esnafımız, çiftçimiz, öğrencilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve ihtiyaç sahibi herkes için umutlu yarınları birlikte yaratacağız” dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, salgın günleri ile geçen Ramazan ayını değerlendirdiği bayram mesajında, “Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Bayramlar, yardımlaşmanın ve dayanışmanın, huzurun, sevincin, barışın ve kardeşliğin en özel günleridir. Ancak bu yıl içinde bulunduğumuz salgın koşulları nedeniyle Ramazan Bayramı’nı buruk karşılamak zorunda kaldık. Ailelerin bir araya geldiği, küslüklerin son bulduğu, mutluluk ve huzuru getiren bayramımızı bu yıl evlerimizde, sevdiklerimizle bir araya gelemeden uzaktan tebriklerle geçirmek durumundayız” dedi.

 

Çocukların yatağa aç girmediği bir Türkiye

 

Yüceer, “Salgın koşullarında dahi bayramları gerçek anlamıyla bayrama dönüştürmek arzumuzdan,  yoksulluğa karşı mücadelemizden, toplumsal adaletin sağlandığı ve çocukların yatağa aç girmediği bir Türkiye mücadelemizden vazgeçmedik. Çünkü salgın tedbirleri kapsamında ülkemizde 250 binin üzerinde işyeri geçici olarak kapatılırken, milyonlarca vatandaşımız işsiz kaldı” ifadelerini kullandı.

 

İşsizliğin salgın döneminde katlandığına dikkat çeken Yüceer, “Türkiye’deki 4.5 milyon işsiz sayısına sadece 2 ay içinde yeni milyonlarca işsiz eklendi. Asgari ücretli milyonlarca vatandaşımız açlık sınırının altına itildi. Yıllarca devlete ödedikleri primlerle milyarlarca lirayı İşsizlik Fonu’nda biriktiren vatandaşımız ise bu salgın döneminde, emanet ettikleri bütçeden birikimlerinin karşılığını alamadı” dedi.

 

Umutlu yarınlar

 

Türkiye’nin geleceği için mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Yüceer, “Bütün bunlara karşı, hakka, hukuka ve adalete inancını kaybetmeyen vatandaşlarımızla ve Türkiye Cumhuriyeti’ne olan inancımızla içinde bulunduğumuz ekonomik ve idari buhrandan ülkemizi çıkartacağız. Gelecek güzel günleri dayanışma duygularımızla el ele inşa edeceğiz. Esnafımız, çiftçimiz, öğrencilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve ihtiyaç sahibi herkes için umutlu yarınları birlikte yaratacağız” dedi.

 

Sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adalet

 

Yüceer, Ramazan Bayramı’nın sağlıklı günlerin habercisi olması dileklerini belirterek “Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adalet getirmesi temennisi ile tüm Tekirdağlı hemşerilerimin ve ulusumuzun Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETLERİNE HAZIR HALE GETİRİLDİÖnceki Haber

MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETLERİNE HAZIR H...

Trakya, sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründüSonraki Haber

Trakya, sokağa çıkma kısıtlamasıyla sess...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar