282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3874
EURO35.0749
ALTIN2326.6

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Kaymakamı ve Muhtarlarını Çilek Kafede Misafir Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Kaymakamı ve Muhtarlarını Çilek Kafede Misafir Etti
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Kaymakamı ve Ergene’de ki mahalle muhtarlarını Ergene Belediyesinin çilek tarlasında bulunan Kral Çilek Kafede sabah kahvaltısında misafir etti.

Ergene Belediyesinin tarım arazilerinden biri olan Çilek tarlasının kafesinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı eşi Ayşenur Taşçı ve Mahalle muhtarları ile eşlerini Kral Çilek Kafede sabah kahvaltısı programında misafir etti.

Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilik alanında yaptığımız öncü çalışmalarımızın yanı sıra tarım alanında da bölge çiftçisine örnek olacak uygulamaları hayata geçiriyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyemizin ikinci tarım arazilerinden olan çilek tarlamız 24 dönüm alan üzerinde yer alıyor. Vatandaşlarımıza çilekleri dalından kopartarak sepetlerine toplayıp evlerine organik meyve götürme imkanı sunduk. Çilek tarlamızın açıldığı günden bu yana Ergene ve Tekirdağ’ın diğer ilçelerinin yanı sıra İstanbul’dan dahi çok ziyaretçimiz oldu. Çilek tarlamıza gelen misafirlerimizle karşılıklı sohbet ettiğimizde herkes çilek tarlamızı çok beğendiklerini söylüyor, bu memnuniyette bizleri sevindiriyor” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bugünde Sevgi Kenti Ergenemize birlikte hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduğum Kaymakamımız sayın Mehmet Emin Taşçı, kıymetli eşleri, birim müdürleri daire amirleri, Ergenemizin her kölesinde bizlerin gözü kulağı olan vatandaşlarımızın taleplerini bizlere ileten, sorunların çözümü noktasında çalışma yapan mahalle muhtarlarımız ve eşlerini Ergene Belediyemizin Tarımsal Üretim Alanındaki çilek tarlasında düzenlediğimiz kahvaltı programında bir araya geldik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Tüm Ergene halkımızı, Tüm Tekirdağ’ı çilek tarlamıza doğa ile iç içe kahvaltıya ve dalından çilek toplamaya davet ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İcra müdürü ile yediemin otopark işletmecisine ’rüşvet’ ve ’şantaj’ tutuklamasıÖnceki Haber

İcra müdürü ile yediemin otopark işletme...

Saray Belediyesi’nden GüvemFestSonraki Haber

Saray Belediyesi’nden GüvemFest

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar