282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3998
EURO34.6511
ALTIN2390.3

Ergene’de “Çiçekler Tablete Dönüyor Öğrencilerin Yüzü Gülüyor” Projesine Destek Büyüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de “Çiçekler Tablete Dönüyor Öğrencilerin Yüzü Gülüyor” Projesine Destek Büyüyor
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in çiçekler tablete dönsün öğrencilerin yüzü gülsün sloganıyla başlatmış olduğu kampanyaya katılım artıyor. Başkan Yüksel’e geçmiş olsun çiçeği yerine gönderilen tablet bilgisayarlar ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlanıyor.

Korona virüs nedeniyle 45 günlük hastane tedavisinin ardından sağlığına kavuşan ve istirahatine evinde devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kendisine geçmiş olsun çiçeği gönderen dostlarına ve sevenlerine çiçek yerine tablet bilgisayar göndererek bir öğrencinin eğitimine katkıda bulunmalarını istemişti.

 

Korona virüse yakalanan ve bir bölümü yoğun bakım ünitesinde olmak üzere 45 gün boyunca

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görerek sağlığına kavuşan Ergene Belediye

Başkanı Rasim Yüksel’in kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için çiçek gönderen

duyarlı dostlarına ve sevenlerine çiçek yerine ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilme üzere

tablet göndermelerini bir çocuğun daha yüzünün gülmesine vesile olmalarını rica etmesinin ardından kayıtsız kalmayan sevenleri ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet göndermeye başladı.

 

Daha önce de pandemi döneminin ilk başladığı günlerde Ergene Belediyesi olarak ilçede doğum günü olan kişilere gönderdikleri tebrik çiçeklerini erzak kolisine dönüştüren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel erzak kolilerini doğum günü olan kişiler adına ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırmıştı.

 

Benzer bir proje için bu kez geçmiş olsun çiçeği gönderenlere ve gönderecek olanlara çağrıda bulunan Başkan Yüksel istirahatine devam ettiği evinden hayırseverlere seslenmiş, “Yaşadığım bu zorlu sürecin ardından Allah’ın izniyle yeniden sağlığıma kavuşmam nedeniyle çiçek gönderen geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Şimdi Sevgi Kenti Ergenemizde birlikte yaşadığımız hayırseverlerden çiçek yerine ihtiyaç sahibi bir öğrencinin daha yüzünü güldürebilmek uzaktan erişim olan derslere ulaşarak eğitimine katkı sunmak için çiçek yerine öğrencilere ulaştırılmak üzere tablet göndermelerini rica ediyorum. Gönderilecek tablet bilgisayarlar hayırseverlerimizin adıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştırılacak. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak adına yapılan bu çağrıya duyarlılık gösterileceğini umuyorum. Bir an evvel canımdan çok sevdiğim Ergene halkımın yanına dönmeyi, yeniden işimin başına geçmeyi ve ülkemizi kasıp kavuran korona belasından kurtulduğumuz sağlıklı günlerde sevgi kenti Ergene’de yeniden bir araya olmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyor tüm hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” açıklamasında bulunmuştu.

 

Bu açıklamanın ardından çağrıya yanıtsız kalmayan Ergene Belediyesi Meclis Üyesi ve ilçede faaliyet gösteren Yamanlar İnşaat firmasının sahibi Abdullah Yaman bir adet, yine ilçede faaliyet gösteren Dekor Mobilya firmasının sahibi Mehmet Çapın ise iki adet tablet bilgisayar ile kampanyaya ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulundu.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in çağrısı ile tedarik edilen tablet bilgisayarlar Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından öğrencilere teslim edildi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 Karantinasına Alınan Vatandaşların YanındaÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 Karantina...

AK Parti Tekirdağ Gençlik Kolları'ndan CHP Mersin Milletvekili Başarır hakkında suç duyurusuSonraki Haber

AK Parti Tekirdağ Gençlik Kolları'ndan C...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar