282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4357
EURO34.4432
ALTIN2489.8

KADİR GECESİ’NDE BİNLERCE KİŞİ AYNI SOFRADA ORUCUNU AÇTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KADİR GECESİ’NDE BİNLERCE KİŞİ AYNI SOFRADA ORUCUNU AÇTI
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi Kadir Gecesi’nde mahalle iftarlarının sonuncusunu gerçekleştirerek binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

Marmaraereğlisi Belediyesi, Ramazan ayında Marmaraereğlisi’ndeki en büyük iftar sofrasını kurdu. Kardeşliğin, dostluğun ve İslami değerlerin pekişmesini amaçlayan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata Yeniçiftlik Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin kişiyi iftar organizasyonunda bir araya getirdi.

İftar programına belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra, İl kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, ilçe protokol üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ile Bahattin Çavdar, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yaklaşık 5 bin kişi katılım sağladı.

Binlerce kişinin aynı sofrada oruç açtığı iftar programında misafirlere ev sahipliği yapan Marmaraereğlsi Belediye Başkanı Hikmet Ata, iftarı bekleyen vatandaşlarıyla tek tek ilgilendi. Pandemi sebebi ile uzun bir aradan sonra topluluklar arasında vatandaşlarla ilk kez kucaklaşan Başkan Hikmet Ata, onların dilek ve temennilerini dinledi.

‘’Mahalle İftarımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.’’

Pragramda konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Allah’ın bin aydan daha hayırlı kıldığı, açılan ellerin geri çevrilmediği, dua ve tövbelerin kabul edildiği, mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayınızı ve bu mübarek Kadir gecesini sizlerle birlikte yaşatan rabbime hamd ediyorum. Bu mübarek gece de siz değerli hemşehrilerimle, birlik ve beraberliğimizin derinden hissedildiği, gönüllerimizin samimiyetle buluştuğu iftar soframızda, bir arada olmaktan çok mutluyum. Allah, oruçlarımızı kabul, dualarımızı makbul olanlardan eylesin. Mübarek Ramazan ayı boyunca, her mahallemizde iftar sofralarımızda sizlerle bir araya geldik. Bu akşam Mahalle iftarlarımızın sonuncusunu gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı boyunca İftar sofralarımızda, bizlerle bir arada olan, İftarımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.  Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyor tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum. Herkese afiyet olsun.’’ ifadelerini belirtti


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJIÖnceki Haber

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN RAMAZAN BAYRAMI...

ÇERKEZKÖY HAKİM SAMİ SOKAK’TA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYORSonraki Haber

ÇERKEZKÖY HAKİM SAMİ SOKAK’TA DÜZENLEME...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar