282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3145
EURO35.118
ALTIN2279.2

Keşan’da halk eğitiminin yılsonu sergisi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşan’da halk eğitiminin yılsonu sergisi açıldı
Abone ol
Keşan’da halk eğitiminin yılsonu sergisi açıldı

Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında sergi açılışı gerçekleştirildi.

Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde başlayan programa, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, kurum müdürleri, STK ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurs öğreticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Keşan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Roman Halk Dansları Topluluğu davetlileri kapıda roman havası oynayarak karşıladı. Programın açılış konuşmasını yapan Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eylem Tanrıverdi, halk eğitimi merkezinin, toplumun kültür be eğitim ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla önemli bir rol oynadığını belirterek, “Her yaştan insanın eğitimine ve gelişimine destek olmak için çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Bugünkü etkinliğimizde bu çalışmalarımızın bir yansımasıdır. Keşan Halk Eğitimi Merkezi 2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde ekim ayından bu yana 951 kurs açarak ve 17 bin 975 kursiyerimize hizmet verdik. Bu hizmetimizde bilere her zaman destek veren başta Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz’a ve şube müdürlerimize, işbirliği yaptığımız tüm kurumlara yürekten teşekkür ediyorum. Bu başarı bizim değil Keşan eğitimine, sanatına, kültürüne katkı sağlayan herkesindir” dedi. Daha sonra çocuklardan oluşan ritim grubu gösterisini sergiledi. Müzik dinletisi ve defilenin ardından ise kursiyerler tarafından hazırlanan sergi açıldı. (DHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keşan’da ilkokul öğrencilerinden mavi kapak kampanyasına destekÖnceki Haber

Keşan’da ilkokul öğrencilerinden mavi ka...

Edirne’de 11 yaşındaki kuzeninin vurduğu Naz, toprağa verildiSonraki Haber

Edirne’de 11 yaşındaki kuzeninin vurduğu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar