282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5686
EURO34.8896
ALTIN2431.3

KÜL OLAN ORMANLARIMIZ, YENİ FİDANLARLA YEŞERECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KÜL OLAN ORMANLARIMIZ, YENİ FİDANLARLA YEŞERECEK
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi; Son günlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan orman yangınlarına karşı Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'un, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayarak fidan dikimi başlattı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, kısa süre önce ilk ders zilini çalacak köy okullarındaki öğretmenler başta olmak üzere tüm öğretmenleri ve öğrencileri evlerine uğurladıktan sonra okul bahçelerinin toprağına birer fidan bırakmaya davet etmişti. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı hikmet Ata bu çağrıya kayıtsız kalmayarak harekete geçti.

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan orman yangınlarının acısını bir nebze hafifletebilmek ve yüz yüze eğitimin okullarda başlaması sebebiyle; Marmaraereğlisi Belediyesi harekete geçerek, Büyükşehir Atatürk İlköğretim Okulu’nda meyve fidanı dikimi ve ağaçlandırma çalışması yaptı.

Marmaraereğlisi büyükşehir Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen fidan dikimine; Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Gökmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı katıldı.

Yanan ormanların hüznünü yaşadığını dile getiren Marmaraerereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un fidan dikim çağrısı üzerine harekete geçtik. Ülkemizde yaşanan yangın felaketinin yaralarını sarmak ve öğrencilerimize yeşil alanların önemini vurgulayarak ağaç sevgisini kazandırmak için, fidan dikimi gerçekleştirdik ve can sularını verdik. Fidan dikimlerimizi sezon boyunca tekrarlayıp yanan ormanlarımızın acısını bir nebze de olsa hafifleteceğiz.’’ dedi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli tekvandocular, geleceğe umutla bakıyorÖnceki Haber

Milli tekvandocular, geleceğe umutla bak...

AK Parti İl Başkanı İba: ”Orman Genel Müdürlüğü Edirne’ye 274 milyon 284 bin 192 liralık yatırım yaptı”Sonraki Haber

AK Parti İl Başkanı İba: ”Orman Genel Mü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar