282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4942
EURO34.9854
ALTIN2433.5

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ, CAN DOSTLARIMIZ İLE ÖĞRENCİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ, CAN DOSTLARIMIZ İLE ÖĞRENCİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ
Abone ol
Marmaraereğlisi’de eğitim gören minik öğrenciler; can dostlarımızla harika bir gün geçirmek için 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde, Marmaraereğlisi Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Marmaraereğlisi Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde karşılıksız sevginin en güzel örnekleri olan çocuklarla; sokak hayvanlarını bir araya getirdi. Marmaraereğlisi’nde eğitim gören Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Marmraraereğlisi Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ne gelerek can dostlarımız ile harika bir gün geçirdi. Bu anlamlı buluşmaya Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eşref Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve öğretmenler de eşlik etti. Minik öğrenciler, can dostlarımızla yakından ilgilenip oyunlar oynarken bir yandan da belediyenin temin ettiği mamalar ile besleme yaptılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Marmaraereğlisi’de eğitim gören minik öğrencilerimizi; can dostlarımızla harika bir gün geçirmelerini sağlamak için 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde, Marmaraereğlisi Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’nde misafir ettik. Buradaki temel amacımız, dünyada, insanların dışında da canlıların yaşadığını ve insanlarla aynı haklara sahip olduğunu çocuk yaşta onların belleklerine, hafızalarına kazımak. Amacımız toplumda farkındalık yaratmak, çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak. Bir gün değil her gün sokak hayvanlarımızı hatırlamak. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleymanpaşalı muhtarlara Gaziantep gezisiÖnceki Haber

Süleymanpaşalı muhtarlara Gaziantep gezi...

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN MARMARAEREĞLİSİ İTFAİYESİNE ZİYARETSonraki Haber

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN MARMARAEREĞLİSİ İT...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar