282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI
Abone ol
Ramazan ayı boyunca düzenlenen mahalle iftarlarıyla yüzlerce vatandaşı bir araya getiren Marmaraereğlisi Belediyesi, ilk iftar sofrasını Çeşmeli Mahallesi’nde kurdu.

Genciyle yaşlısıyla yüzlerce vatandaşın aynı masada buluştuğu iftar sofrasında bir araya gelen Marmaraereğlililer, Çeşmeli Mahallesi çatısı altında iftar yaptı. Mahalle meydanına kurulan sofralarda bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan komşular, senede bir kez de olsa böylesine güzel bir organizasyonda buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Ezan sesinin duyulmasıyla beraber dualar edilerek oruçlarını açan vatandaşlar, Ramazan'ın manevi iklimini aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

İhtiyaç sahipleri unutulmadı

Oruçların açılmasından önce Çeşmeli Mahallesi halkına konuşma gerçekleştiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçede Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdikleri etkinlikleri davetlilerle paylaştı. Ramazan'ın sadece aç kalmak değil; aç olanın halinden anlamak olduğunu ifade eden Başkan Hikmet Ata, ilçedeki tüm ihtiyaç sahiplerine gerekli gıda desteğinin ulaştırıldığını söyledi.

Camiler Ramazan'a hazırlandı

Ramazan öncesi ibadet yerlerinde gerekli hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başkan Hikmet Ata; " Pandemi henüz tam olarak bitmiş değil. Bu hassasiyetle; tüm cami ve mescitlerimizin detaylı temizlik sonrası dezenfektesini yaptık." dedi.

Ramazan gezileri düzenlendi

Ramazan etkinlikleri kapsamında gelenekselleşen kültür gezilerine iki yıl aradan sonra bu yıl yeniden başladıklarını belirten Başkan Hikmet Ata; ’’Ramazanın ilk gününden itibaren Edirne, İstanbul ve Çanakkale'ye kültür gezileri düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın gezilere olan ilgisi bizleri oldukça memnun ediyor. Ülkemizin tarihi yerleri ve doğal güzelliklerini rehber eşliğinde gezme ve görme fırsatı buluyorlar. Ramazan ayı boyunca devam edecek kültür gezilerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.’’dedi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ TÜRKMENLİ MAHALLESİ İFTARINI GERÇEKLEŞTİRDİÖnceki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ TÜRKMENLİ MAH...

23 Nisan'da Masal Park'ta Buluşuyoruz!Sonraki Haber

23 Nisan'da Masal Park'ta Buluşuyoruz!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar