282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3687
EURO34.8022
ALTIN2439.7

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi Duman; 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı ardından protokol ve beraberindekiler Marmaraereğlisi Anadolu İmam Hatip Lisesi’de düzenlenen anma programına katıldı.

Okullar tek tek ziyaret edildi ve öğretmenler tebrik edildi

Anma töreni ve açılış töreninin ardından Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, ilçede bulunan okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenlere hediyelerini takdim ettiler ve Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın tebrik mesajlarını ilettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın selamlarını ileterek; “Dünyanın belki de en kutsal sayılabilecek mesleklerinin başında öğretmenlik gelmektedir. Zira ‘insan yetiştirme sanatı’ da diyebileceğimiz bu mesleği icra eden öğretmenlerimiz, bizi bilgiyle buluşturan, eğiten, öğreten, nitelikli bireyler olmamızı sağlayan kişilerdir. Gelişmiş, çağdaş ve refah bir toplum yaşamını, daha da önemlisi geleceği şekillendirecek olan her bireyi yetiştiren öğretmenlerimizin görev ve sorumlulukları gerçekten çok büyüktür. Bu anlamlı gün vesilesiyle, bu mesleğin kutsallığını, eğitimin, aydınlanmanın önemini her fırsatta ifade eden Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor; toplumumuzun gelişimi ve geleceği adına özveriyle çalışan, emek veren tüm fedakar öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.’’dedi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor Sapanca deplasmanından puansız döndüÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor Sapanca deplasmanınd...

Edirne’de kaçak oyun konsolu ve robot süpürge ele geçirildiSonraki Haber

Edirne’de kaçak oyun konsolu ve robot sü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar