Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3403
EURO35.2136
ALTIN2247.3

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ PERSONELİNDEN BAŞKAN HİKMET ATA’YA TEŞEKKÜR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ PERSONELİNDEN BAŞKAN HİKMET ATA’YA TEŞEKKÜR
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında 29 memur ve 8 sözleşmeli personeli kapsayan Toplu İş Sözleşmesi ardından Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Başkan Hikmet Ata Marmaraereğlisi’nde İlkleri Yaşatmaya Devam Ediyor

 Marmaraereğlisi’nin 64 yıllık belediye tarihinde yine bir ilki gerçekleştiren Başkan Hikmet Ata, emek ve emekçinin yanında olarak Toplu İş sözleşmesini imzaladı. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın seçim vaatlerinden biri olan toplu iş sözleşmesi 2022 yılı itibariyle imzalandı. Marmaraereğlisi Belediyesi memur ve sözleşmeli personeller; Başkan Ata’nın gerçekleştirdiği 2022 yılı istişare toplantısında kendilerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

‘’Emeğin ve Emekçinin Her Zaman Yanında olacağız’’

Marmaraereğlisi’ne hizmet eden personelin her türlü takdiri hak ettiklerini belirten Marmaraereğlisi Belediye başkanı hikmet Ata; ‘’Belediyemiz de çalışan 29 memur, 8 sözleşmeli personelimiz için Toplu İş Sözleşmesi akabinde Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladık. Personelimizin haklarını kendi bireysel tercihleriyle, sendika çatısı altında özgürce arayabilmelerine olanak sağladık. Herkes bilmelidir ki, bu hak, emekçinin kendi bireysel ve özgür hakkıdır. Bu anlayışa sahip bir Belediye Başkanı olarak, toplu iş sözleşmelerinin sözünü en başında verdim ve bu konuda çok hassas davrandım. Söz verdiğimiz gibi emeğin ve emekçinin her zaman yanında olacağız’’ Dedi

İşçi Personeller ile de Sözleşme İmzalanacak

Başkan Hikmet Ata alın teri ve emeğin çok kutsal olduğunu ifade ederek; ‘’ Teşekkür eden, Marmaraereğlisi Belediyesi memur statüsünde çalışan personellerimiz, asıl ben size teşekkür ediyorum. Bu şehir için birlikte emek veriyor ve birlikte çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarımızın her türlü ücreti, her türlü takdiri hak ettiklerine inanıyorum. Hepimiz Marmaraereğlisi’ne, Marmaraereğlililere hizmet etmeyi, kutsal bir görev olarak görüp, yerine getiriyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Sendika temsilcilerine de göstermiş olduğu gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Toplu İş Sözleşmemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor. En kısa sürede diğer çalışma arkadaşlarımız ile de imzalayacağımızın müjdesini veriyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Sözümüz var bize inanlara. ” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya’da, İstanbul’un suyunu karşılayan barajlardan iyi haberÖnceki Haber

Trakya’da, İstanbul’un suyunu karşılayan...

KURSİYERLERİMİZDEN DÖNEM SONU PİYANO DİNLETİSİSonraki Haber

KURSİYERLERİMİZDEN DÖNEM SONU PİYANO DİN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar