282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.4465
EURO35.2778
ALTIN2328.4

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ TÜRKMENLİ MAHALLESİ İFTARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ TÜRKMENLİ MAHALLESİ İFTARINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ile Bahattin Çavdar, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yaklaşık 600 kişi katılım sağladı.

İftar programına katılan Türkmenli mahalle sakinleriyle tek tek sohbet ederek ilgilenen Marmaereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ramazan’ın manevi ikliminde hemşehrileriyle bir arada birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. İftar programına yoğun ilgi gösteren Türkmenli Mahalle sakinleri Başkan Hikmet Ata’ya, böyle güzel bir organizasyona vesile olduğu için teşekkür ettiler.

‘’Gönülleri birbirimize hep yakın tutuyoruz.’’

Başkan Hikmet Ata iftar yemeğinin sonunda yapılan duanın ardından kısa bir konuşma yaparak hemşehrilerine seslendi. Başkan Hikmet Ata; ‘’Bugünkü iftarımızı Türkmenli Mahallemizdeki kıymetli hemşehrilerimle birlikte yaptık. Ramazan-ı Şerif’in güzelliğinden, birlik ve beraberliğinden en güzel şekilde nasiplenmek için gönüllerimizi birbirine hep yakın tutuyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Türkmenli Mahallesine Atatürk Büstü Kazandırıldı

İftar yemeğinin sonunda Türkmenli Mahallesine kazandırılan Atatürk büstünün açılışını gerçekleştiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’Atamızın misarına sahip çıkmayı, görev kabul ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün büstünü, böyle bir günde bu güzel mahallemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu büst vatana sevdalanmak için ilham versin ve hepimize rehber olsun. Atatürk büstümüzün Türkmenli Mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Programın ardından İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzeol ve Belediye Başkanı Hikmet Ata, mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİNLERCE KİŞİ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ İFTAR SORASINDA BULUŞTUÖnceki Haber

BİNLERCE KİŞİ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ...

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI BAŞLADISonraki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar