282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ‘YAZ ŞENLİĞİ’NDE SİBEL CAN COŞKUSU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ‘YAZ ŞENLİĞİ’NDE SİBEL CAN COŞKUSU
Abone ol
Yaklaşık 2 yıldır Korona virüsü salgını nedeniyle festivaller, şenlikler ve bayram kutlamaları gibi etkinliklerin gerçekleştirilememesinin ardından, aşılama oranlarının artması ile birlikte salgın tedbirleri kapsamında toplu etkinlikler yapılabilmeye başladı. Marmaraereğlisi Belediyesi pandemiden dolayı geçtiğimiz yıl düzenleyemediği Yaz Şenliği’ni bu yıl gerçekleştirdi.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Yaz Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin katıldığı etkinlik Demet Erdem’in sunumuyla, Ömer Topçu ve sanat dünyasının dev isimlerinden olan Sibel Can konseriyle gerçekleşti.

‘’Geride bıraktığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum’’

Konser öncesi açılış konuşması yapan Marmaraereğlisi Başkanı Hikmet Ata ‘’ Devletimizin aldığı önlemler ve aşılama sayesinde normalleşme sürecine girilmesiyle beraber vatandaşlarımızla bir araya gelmek adına böyle bir konser organize ettik. Yine de sizlerden ricam maske ve mesafe kurallarına uyalım, tedbiri elden bırakmayalım. Pandemi koşullarında insanlarımızın nefes almasını sağlamaya gayret ediyoruz. Sözlerime başlamadan önce geride bıraktığımız, Cumhuriyetimizin müjdecisi olan, Türk milleti için büyük mücadelenin bayrama dönüştüğü gün olan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin parçası olan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.’’ Dedi

‘’Sanatın iyileştirici, umut verici ve tedavi edici yönünü kullanma çabası içerisindeyiz.’’

Ülkemizde yaşanan acı olaylara da değinerek üzüntüsünü dile getiren Başkan Hikmet Ata ‘’Sanatın iyileştirici, umut verici ve tedavi edici yönünü kullanma çabası içerisindeyiz. Memleketimizde son günlerde çok kötü olaylar yaşadık. Orman yangınlarıyla sarsıldık, içimiz yandı. Kastamonu’da yaşanan sel felaketi ile yüreklerimiz burkuldu. Bir nebze olsun bölgemizde yaşayan insanlarımıza böyle bir konser ile nefes aldırma çabası içerisindeyiz. Yeniden bir araya gelişimizin daim olmasını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

MARMARAEREĞLİSİ’NDE BOZUK YOL KALMAYACAK

Ardından belediye çalışmaları hakkında Marmaraererğlisi halkını bilgilendiren Başkan Ata ‘’Marmaraereğlisi’nde başlattığımız değişim rüzgarını, önümüzdeki süreçte de devam ettirme çabası içeresindeyiz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri de hepimizin bildiği gibi bozuk yollar. Bozuk yol kalmayıncaya kadar, hiçbir vatandaşımın ayağı çamura değmeyinceye kadar yol çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

‘’Antik Perinthos Kenti Kazı çalışmaları bizleri çok heyecanlandırıyor’’

Marmaraereğlisinde gerçekleşen Arkeolojik kazı çalışmalarına değinen Başkan Hikmet Ata; ‘’İlçemizde gerçekleşen, bizleri heyecanlandıran bir diğer gelişme; Antik Perinthos Kenti Kazı çalışmaları. Marmaraereğlisi’nin tarihi değerini ortaya çıkarmak, kent yaşamına kazandırmak ve turizmin de hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Kazı alanının bulunduğu bölgemiz bir cevher. Bayrak tepe, güngörmez dediğimiz, ilçemizin tarihini içinde yaşatan alanlar. Buradaki tarihi mirasımızı korumak ve gün yüzüne çıkarmak, yeniden sizlerle buluşturmak istiyoruz. Bu vesileyle ülkemizin turizmine de tarihi değerler yoluyla katkı koymak istiyoruz. İlçemizde yaşanan bu güzel gelişmeyi sizlerin de yakından takipçisi olmanızı istiyoruz. Aileniz çocuklarınız ile beraber gidip çalışmaları yakından izleyebilirsiniz ve Marmaraereğlimizin tarihinin gün yüzüne çıkmasına, birebir tanık olabilirsiniz.’’dedi

DEV PROJE 2022 YILINDA FAALİYETE GEÇECEK

Marmaraereğlisi’nin çehresini değiştirecek olan Arkadeniz Projesi ile ilgili müjdeyi veren Başkan Hikmet Ata; ‘’Hepinizin bildiği gibi bizleri heyecanlandıran, tanıtımlarını sıkça yaptığımız, yapımına başlamak için sabırsızlandığımız; Arkadeniz Kıyı Düzenleme Projemiz. Şuanda atıl bir durumda olan, ilçemizin en nadide yerlerinden biri, halk arasında arkadeniz olarak bilinen Mezbahaaltı-Güngörmez bölgemizi, sizler için gelecek nesillerimiz için cennetten bir köşe haline getireceğiz ve Allah’ın izniyle bir sonraki Yaz Şenliğimizi muhteşem projemizin açılışıyla yapacağız. Marmaraereğlisi’nin adını hep beraber tüm dünyaya duyuracağız. Sizleri daha fazla bekletmeyerek bu eşsiz müzik şölenini izlemeye davet ediyorum. Herkese İyi eğlenceler diliyorum. ’’diyerek sözlerine son verdi.

SİBEL CAN GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın konuşmasının ardından Ömer Topçu ve Sibel Can sahne aldı. Yaklaşık 1 buçuk saatlik performansı ile gönüllerde taht kuran şarkıcı, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Sibel Can’a güzel performansı için teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GMKP MAHALLEMİZDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADIÖnceki Haber

GMKP MAHALLEMİZDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞ...

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI; EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYORSonraki Haber

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI; EĞİTİME D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar