282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3756
EURO34.9537
ALTIN2325.5

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Bir İlk Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Bir İlk Daha
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi Mobil Oparatör Şirketi Vodafone ile ortaklaşa yürüttüğü ‘’İhtiyaç duyduğunuz her an, yanınızdayız’’ projesi ile Marmaraereğlisi’nde bir ilke imza atıyor.

‘’İhtiyaç duyduğunuz her an, yanınızdayız’’ sloganıyla yola çıkılarak başlatılan proje ile özellikle yalnız yaşayan 65 yaş üstü, bakıma muhtaç, alzheimer ve demans hastaları, şiddet gören kadın ile zihinsel engelli vatandaşlara dağıtılacak olan cihazlar, acil durumlarda hayat kurtaracak. Marmaraereğlisi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu uygulama ile verilecek olan cihazlar sayesinde kullanıcıların herhangi bir sağlık problemi yaşaması veya kendilerini tehlikede hissettikleri durumlarda acil panik butonu yardım istemelerine imkan sağlayacak. ​

Proje ile panik butonu cihazına yüklenen sistem sayesinde kullanıcılar, sağlık problemi yaşamaları ve acil durumlarda, rehbere kayıtlı iki yakını ile anında irtibat kurabilecek, yakınları bulundukları konumlarını anında görüntüleyebilecek. Panik butonu cihazı, ergonomik yapısıyla vücuda uyumlu bir şekilde vatandaşlar tarafından kolaylıkla kullanılabilecek.

Projenin resmi olarak hayata geçirilmesi için Vodafone temsilcileri ile Marmaraereğlisi Belediyesi arasında imzalanan protokolün ardından, cihazların teslimini Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ile birlikte gerçekleştiren Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘’İhtiyaç duyduğunuz her an, yanınızdayız’’ projesinin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirerek; ‘’Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, yaptığımız çalışmalarla, her zaman olduğu gibi ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir Marmaraereğlisi’nde yaşamaları, kendilerini güvende hissetmeleri, bizim için her şeyden önemli. Bu proje sayesinde, yardıma ihtiyacı olan, kendisini tehlikede hisseden her vatandaşımızın imdadına tek bir çağrısıyla koşabileceğiz. Acil durumlarda; vatandaşlarımıza, aileleri kadar yakınlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Toplumsal dayanışma ve sosyal sorumluluk bilincine büyük katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz.’’ dedi.

Panik butonu uygulamasının, ihtiyaç halinde kapsamını genişletebileceklerini bildiren Başkan Ata, "Her zaman ve her koşulda vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak projelere imkanlarımız doğrultusunda destek vereceğiz" diye konuştu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hüseyin Avni Bey ve 57. Alay Şehitleri Ergene’de AnıldıÖnceki Haber

Hüseyin Avni Bey ve 57. Alay Şehitleri E...

Başkan Albayrak Şarköy İlçesinde Ziyaret ve İncelemelerde BulunduSonraki Haber

Başkan Albayrak Şarköy İlçesinde Ziyaret...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar