282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Marmaraereğlisi Belediyesinden Virüse Karşı Psikolojik Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi Belediyesinden Virüse Karşı Psikolojik Destek
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle endişe ve kaygı taşıyan vatandaşlara yönelik, virüs salgını süresince ücretsiz psikolog desteği hizmeti başlattı.

Korona virüs salgını çıktığı ilk andan itibaren tedbiri elden bırakmayan, Marmaraereğlisi Belediyesi; salgınla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Marmaraereğlili vatandaşların hizmetine sundu. Salgının çıkmasıyla beraber, tüm toplu alanlar ile caddeleri düzenli olarak dezenfekte etmeye başlayan Marmaraereğlisi Belediyesi, maske üretiminin ardından, kamu alanlarına dezenfeksiyon kabini koymaya başladı ve süreci büyük bir titizlikle yürütmeye devam ediyor. Korona virüs salgınıyla mücadelede tüm imkanlarını seferber eden Marmaraereğlisi Belediyesi, virüs salgını nedeniyle psikolojisi bozulan aile ile bireyleri de kapsama alanına alarak psikolojik danışmanlık destek hattını da hizmete sunmuş bulunuyor .

Tüm İmkanlarımızı Seferber Edeceğiz

‘’Siz evde kalın, biz görevimizin başında, her türlü durumda sizin yanınızdayız.’’ diyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Korona virüs salgını sebebiyle yeni bir sürece geçmiş bulunmaktayız. Virüs sebebiyle kaygı ve endişe duyan, panik yaşayan vatandaşlarımıza telefonla terapi şeklinde uzman psikoloğumuz tarafından danışmanlık hizmetimizi sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın öncelikle yapmaları gereken en önemli şey evde kalmaktır. Mecbur olmadıkları sürece evden çıkmasınlar. Biz belediye olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Marmaraereğlili vatandaşlar, hafta içi her gün 08:00 – 17:00 saatleri arsında Marmaraereğlisi Belediyesi’ni 0850 440 09 92 telefon numarasından arayarak kayıt oluşturabilir ve psikolojik destek alabilirler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"İmmun plazma" yöntemi bağışçılar açısından sorun oluşturmuyorÖnceki Haber

"İmmun plazma" yöntemi bağışçılar açısın...

Korona Virüs Oda Ne Kimin Umrunda?Sonraki Haber

Korona Virüs Oda Ne Kimin Umrunda?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar