282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.6557
EURO34.8645
ALTIN2502.4

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Abone ol
Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Marmaraereğlisi Belediyesi’ne bağlı Gençlik Merkezi kış dönemi kurs kayıtları başladı. Kurslarda yetişkinlere; çini- rölyef, biçki dikiş, ahşap boyama, halk oyunları gibi eğitimler verilirken, çocuklara ise; yaratıcı drama, matematik satranç ve zeka oyunları gibi farklı dallarda uygulamalı ve eğitici dersler verilecek.

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçede yaşayan 7’den 70’e bütün vatandaşların eğitimi, gelişimi ve sosyal hayatlarını zenginleştirmeye yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın “Sosyal Belediyecilik” vizyonu ile hayata geçirilen ve Kültür ve Sosyal İlişkiler Müdürlüğü Gençlik Merkezi kış dönemi kursları Faaliyete başladı. Kurslarda yetişkin katılımcılara pek çok farklı aktivite ile sosyal anlamda eğitici ve eğlenceli dersler verilirken, çocuklara ise matematik, satranç zeka oyunları ve yaratıcı drama alanlarında farklı eğitimler verilecek.

GENÇLİK MERKEZİ KURSLARINDA YOK YOK

Gençlik Merkezi 2021 – 2022 kış dönemi kurslarında yetişkinlere ve çocuklara iki ayrı kategoride eğitimler verilecek. Yetişkin katılımcılar; Ahşap Boyama, Biçki Dikiş, Çini, Rölyef ve Halk oyunları gibi farklı birçok alanda eğitim alacak. Kurslarda çocuk katılımcılara ise; matematik, satranç yaratıcı drama, zeka oyunları gibi ücretsiz ve uygulamalı eğitimler verilecek.[1]

BİRÇOK ALANDA KENDİLERİNİ GELİŞTİRME İMKÂNI BULUYORLAR

Gençlik Merkezi’nin 2021 – 2022 kış dönemi kurslarında katılımcılara el becerilerini geliştirmek ve el emeği göz nuru ürünler üretebilmek adına farklı eğitimler verilecek. Katılımcıların aynı zamanda sosyal hayatlarına da pozitif katkı sunan Gençlik Merkezi kurslarında kursiyerlere; temel dikiş, etek elbise, manto, bluz yapımı gibi uygulamalı eğitimler verilecek.

Kurslara katılmak isteyen Marmaraereğlililer kayıtlarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bizzat gelerek yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi almak isteyenler 0850 440 09 59 numaralı telefonu arayarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile irtibat kurabilirler.

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Su korkusunu yenmek için yüzmeye başladı, Türkiye şampiyonu olduÖnceki Haber

Su korkusunu yenmek için yüzmeye başladı...

MEHŞER-İ CÜMBÜŞ KIRDI GEÇİRDİSonraki Haber

MEHŞER-İ CÜMBÜŞ KIRDI GEÇİRDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar