282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.6023
EURO34.8299
ALTIN2499.1

MARMARAEREĞLİSİ GENÇLİK MERKEZİ FAALİYETİNE BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ GENÇLİK MERKEZİ FAALİYETİNE BAŞLADI
Abone ol
Koronavirüsle mücadele kapsamında eğitim faaliyetlerine ara veren Marmaraereğlisi Belediyesi kursları, kontrollü sosyal hayat sürecine geçilmesiyle beraberöğrencilerle buluştu.

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde devam eden ücretsiz kurslar; öğrencilerin akademik, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlamak amacı ile her yıl, 4-14 yaş arası öğrencilere çeşitli branşlarda yeteneklerini geliştirme imkanı sunuyor.

Öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve yetişkin gruplarında faaliyet gösteren kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Matematik,türkçe, ingilizce, bilgisayar, el işi aktiviteleri, satranç, uygulamalı tiyatro, zeka oyunları ve görsel sanatlar alanlarında eğitimler gerçekleştiriliyor.

Yetişkin Grupta da katılım yoğun

Marmaraereğlisi Belediyesi ücretsiz kurslarla geleneksel sanatları öğretip sevdirirken, meslek eğitimleri ile de meslek sahibi olamayan Marmaraereğliliereimkan tanıyor. Ücretsiz kurslar, yeni eğitim döneminde deçini, rölyef ve el sanatlarıbranşlarında nitelikli eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Ata; Öğrencileri Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Hikmet Ata faaliyete başlayan Gençlik Merkezini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Kayıtların yıl boyunca devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ Kontrollü sosyal hayat dönemine geçmemizle beraber öğrencilerimizden gelen yoğun talepler üzerine kurslarımızı tekrar faaliyete geçirmiş bulunuyoruz. Öğretmenlerimiz; maske ve sosyal mesafe kurallarının uygulanması konusunda oldukça hassas davranıyor. Dersliklerimizin temizliği ve dezenfeksiyon işlemi sık sık tekrarlanıyor. Tedbiri elden bırakmadan eğitimlerimizi yıl boyunca sürdürmeyi planlıyoruz. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandıÖnceki Haber

Tekirdağ’da meydana gelen trafik kazasın...

Ortacami Sokak Sil Baştan YenileniyorSonraki Haber

Ortacami Sokak Sil Baştan Yenileniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar