282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

MARMARAEREĞLİSİ MAHALLE İFTARLARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARAEREĞLİSİ MAHALLE İFTARLARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi, Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin, farklı noktalarında gerçekleştirilen bu özel etkinlikler, mahalle sakinlerini bir araya getirerek hem sosyal bağları kuvvetlendiriyor hem de yardımlaşma ve dayanışma ruhunu artırıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarlarıyla Ramazan coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Bu yıl da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan mahalle iftarlarında, salonlar doldurup taşıyor.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, her akşam iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelerek, onlarla yakından ilgileniyor. Başkan Ata, vatandaşların sıkıntılarını dinliyor, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor ve birlikte dua ederek, Ramazan'ın manevi atmosferini yaşamak için çaba gösteriyor.

Geleneksel Mahalle iftarları, Marmaraereğlisi'nin farklı bölgelerinden gelen insanları bir araya getiriyor. Birlikte aynı sofrada buluşan Marmaraereğlililer kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştiriyorlar. Marmaraereğlisi’nde Ramazan'ın bereketi ve paylaşma duygusu en güzel şekilde yaşanıyor.

Her akşam ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarıyla bir araya gelen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata yaptığı açıklamada, ‘’ On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin, gönüllere huzur veren manevi ikliminde gerçekleştirdiğimiz, Geleneksel Mahalle İftarımız vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşir. Ramazan'ın bereketi ve coşkusuyla halkımızla bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Bizler için, Ramazan ayı sadece ibadetle geçen bir ay değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin pekiştiği, komşuluk ilişkilerinin güçlendiği bir dönemdir. Bu nedenle, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mahalle iftarlarında halkımızla aynı sofrayı paylaşarak bu güzel geleneklerimizi sürdürüyoruz. Bu mübarek gecelerde davetimize icabet edip, iftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.’’ İfadelerini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Rasim Yüksel’den amatör spor kulüplerine destekÖnceki Haber

Başkan Rasim Yüksel’den amatör spor kulü...

Tekirdağ'da hızlı tren hattı çalışmasında göçük; 2 işçi yaşamını yitirdiSonraki Haber

Tekirdağ'da hızlı tren hattı çalışmasınd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar