282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

Marmaraereğlisi Temizlik İşleri Müdürlüğü Görevinin Başında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi Temizlik İşleri Müdürlüğü Görevinin Başında
Abone ol
Sokağa Çıkma Yasağı sebebiyle boş kalan Marmaraereğlisi cadde ve sokaklarında; Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dezenfeksiyon ve temizlik seferberliği başlattı.

 

Marmaraereğlsi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin çöp toplama işleminin yanı sıra korona virüs salgınından dolayı sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte, boş kalan cadde ve sokaklarda çöplerin toplanması ve sokakların temizlenmesi için hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Sokakların boş kalmasını fırsata çeviren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöpleri topluyor ardından olası bir virüse karşı bölgeyi titiz bir şekilde temizliyor.

Marmaraereğlisi’nde korona virüse karşı dezenfekte ve çöp toplama çalışmalarının gece gündüz sürdürüldüğünü belirten Marmraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata , “Korona virüs salgınına karşı çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkardık. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizle birlikte cadde yıkama, çöp toplama ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Vatandaşlarımız çöplerini düzenli olarak çöp konteynerlerine koysunlar olası bir salgına karşı çok dikkatli olsunlar. Personelimiz görevinin başında ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi

Sosyal Medya Metni

Marmaraereğlisi  Temizlik İşleri Müdürlüğü Görevinin Başında.

Sokağa Çıkma Yasağı sebebiyle boş kalan Marmaraereğlisi cadde ve sokaklarında; Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dezenfeksiyon ve temizlik seferberliği başlattı. Ekipler, rutin çöp toplama işleminin yanı sıra korona virüs salgınından dolayı sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte, boş kalan cadde ve sokaklarda çöplerin toplanması ve sokakların temizlenmesi için hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Görevlerinin başında olan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöpleri topluyor ardından olası bir virüse karşı bölgeyi titiz bir şekilde temizliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ'da araçlar için "Mobil Dezenfeksiyon İstasyonu" kurulduÖnceki Haber

Tekirdağ'da araçlar için "Mobil Dezenfek...

Başkan Yüksel Kapı Kapı Gezerek Vatandaşların İhtiyacını KarşıladıSonraki Haber

Başkan Yüksel Kapı Kapı Gezerek Vatandaş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar