282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3874
EURO35.0749
ALTIN2326.6

Marmaraereğlisi’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıldı
Abone ol
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçemizde anma etkinlikleri düzenlendi.

İlçe Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen etkinliklerle; 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde, 251 şehidimiz saygı, rahmet ve minnetle anıldı.

15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başlayan etkinlikte; 15 Temmuz Anıtı ziyaret edilerek Kur’an- Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

Marmaraereğlisi Şehit Mezarlığı’nda devam eden programda; şehitlerimiz için dua edildi ve gazilerimize uzun ömürler dilendi. Cedit Ali Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif okunmasının ardından, saatler 20:00 ‘ı gösterdiğinde Marmaraereğlisi Cumhuriyet Meydanın’da program devam etti. 15 Temmuz Belgeseli ve çeşitli müziklerin sunumu ile günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve tüm camilerimizde sela okunması ile program son buldu.

Anma etkinliklerine Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Garnizon Komutanı Bayram Ölçücüoğlu, Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Müftüsü Muhammet Ali Özer, İlçe Eğitim Müdür Vekili Şener Özben, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medya Post Metinleri

 

Post 1: 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yıl dönümünde Marmaraereğlisi Şehitlerini andı.

Anma etkinlikleri; 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başladı. 15 Temmuz Anıtı ziyaret edilerek Kur’an- Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

#15temmuz #marmaraereglisi #marmaraereglisibelediyesi #tekirdag #hikmetata

 

Post 2: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri Marmaraereğlisi Şehit Mezarlığında devam etti. Şehitlerimiz için dua edildi ve gazilerimize uzun ömürler dilendi.

#15temmuz #marmaraereglisi #marmaraereglisibelediyesi #tekirdag #hikmetata

 

 Post 3: Şehitlerimiz için Cedit Ali Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif okundu.

#15temmuz #marmaraereglisi #marmaraereglisibelediyesi #tekirdag #hikmetata

 

Post 4: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri; Marmaraereğlisi Cumhuriyet Meydanın’da devam etti. 15 Temmuz Belgeseli ve çeşitli müziklerin sunumu ile günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve tüm camilerimizde sela okunması ile program son buldu. Anma etkinliklerine Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Garnizon Komutanı Bayram Ölçücüoğlu, Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Müftü Vekili Ömer Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şener Özben, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

#15temmuz #marmaraereglisi #marmaraereglisibelediyesi #tekirdag #hikmetata

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kapaklı'da gönüllü berberler yaşlılara hizmet verecekÖnceki Haber

Kapaklı'da gönüllü berberler yaşlılara h...

Encümen Toplantısı Yeni Üyelerin Katılımı İle GerçekleştiSonraki Haber

Encümen Toplantısı Yeni Üyelerin Katılım...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar