282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Numan Kurtulmuş: “Marmara’nın incisi Tekirdağ’dayız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Numan Kurtulmuş: “Marmara’nın incisi Tekirdağ’dayız”
Abone ol
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi için geldiği Tekirdağ’da birçok ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.Numan Kurtulmuş’a ziyaretleri sırasında; AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile Belediye Başkanları ve pek çok il yöneticisi de eşlik etti. Numan Kurtuluş; Milletvekilleri, İl Başkanı ve heyet tarafından karşılanmasının ardından “Genişletilmiş İl Danışma Meclisi için geldiğimiz Marmara’nın incisi Tekirdağ’dayız. Tüm Tekirdağlı kardeşlerimi gönülden sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” şeklinde bir açıklama yaptı.

Numan Kurtulmuş ve beraberindekiler kahvaltı sonrası yaptıkları basın açıklamasının ardından Tekirdağ Valiliğini ziyaret ettiler. Ziyaret hakkında İl Başkanı Mestan Özcan; “Genel Başkanvekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte, Valiliğimizi ziyaret ederek, şehrimizdeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için Valimiz Sayın Aziz Yıldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Kurtulmuş ve beraberindekiler daha sonra Hükümet Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Ardından Süleymanpaşa Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Konuyla ilgili Mestan Özcan: “Süleymanpaşa Belediyemizi ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel'den çalışmaları hakkında bilgi aldık. Süleymanpaşa "gönül belediyeciliği" ile durmaksızın gelişmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Numan Kurtulmuş’un bir sonraki durağı AK Parti İl Başkanlığı’ydı. Burada parti yöneticileri ve parti üyeleriyle bir araya gelen Kurtulmuş, partililer için “Türkiye’yi Yarınlara Taşımak” adlı kitabını imzaladı. İl Başkanı Mestan Özcan “Genel Başkanvekilimiz Sayın Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, İl Başkanlığımızı teşriflerinde, "Türkiye'yi Yarınlara Taşımak" adlı eserlerini şahsım için imzaladılar. Ben de kendilerine teşekkürlerimi sunarak, hediyelerimizi takdim ettim” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kurtulmuş ve beraberindekiler Tekirdağ’da; aynı zamanda Kurtulmuş’un eskiden beri dostu olan, İl Başkanı Mestan Özcan’ın amcası Arif Özcan ile önceki dönem AK Parti Milletvekili Adayı Eyüp Kanar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

 

Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet daha sonra İl Danışma Meclisi’ni gerçekleştirmek üzere AK Parti İl Başkanlığına döndüler. Toplantının ardından Kurtulmuş: “Tekirdağ Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantımızda kıymetli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'la yürüyüşümüz devam edecek, birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşecek, gönüller kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Mestan Özcan ise: “Genel Başkanvekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş'un katılımıyla, büyük bir çoşkuyla gerçekleştirdiğimiz İl Danışma Meclisi'mizin, güzel şehrimiz ve AK Parti'miz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Numan Kurtulmuş ve beraberindekiler Tekirdağ’da son olarak Marmaraereğisi İlçesini ve İlçe Belediyesi’ni ziyaret ettil

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergenede Engelli Araçlarına Ücretsiz Tamir ve Bakım Hizmeti SürüyorÖnceki Haber

Ergenede Engelli Araçlarına Ücretsiz Tam...

BAŞKAN HİKMET ATA, İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET ETTİSonraki Haber

BAŞKAN HİKMET ATA, İLÇE JANDARMA KOMUTAN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar