282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3965
EURO34.8073
ALTIN2395.7

Özcan : Gelsinler Kucağımızı Açtık Bekliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çorlu ‘da düzenlenen güvenlik toplantısına katıldı. Çorlu’ ya gelen Bakan Soylu’ yu Kaymakamlık binası önünde İçişleri Bakan yardımcıları Muhterem İnce ve Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kaymakamlar, Milletvekilleri, Belediye başkanları ve ilgililer karşıladı.

Bakan Soylu karşılamanın ardından uyuşturucu, kaçakçılıkla mücadele, asayiş, düzensiz göç ve yeni tip koronavirüs (Kovid19) konularının değerlendirildiği toplantı sonrası Çorlu’dan ayrıldı.

Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan ÖZCAN Toplantı sonrası sorularmızı  yanıtladı.

Özcan:”İçişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu’yu  Çorlu’da ağırlamış olduk.  Güvenlik toplantısı olarak gerçekleşen bir toplantı vardı, burada  bizim ilimizi ilgilendiren güzel kararlar alındı. Bunları paylaşacağız daha sonra. Bakanımız Tekirdağ’a sahip çıkan dirayetli bir Bakanımız  bizide üzmedi, kırmadı.  Çorlu hükümet konağında bu toplantı gerçekleşmiş oldu. Alınan kararların Tekirdağ özellikle Çorlu için hayırlı olmasını diliyorum. Burada sahada özellikle dolaşırken  kulağımıza gelen her türlü soru ve problemi  rahatlıkla anlatabilme imkanı bulduk çok şükür, bunlarla ilgilide bir karşılık verdi Bakanımız. Tahmin ediyorum kısa bir süre içerisinde  burada bu toplantıda alınan kararların  özellikle Çorlu’da  güvenlik konusunda  çok daha pozitif anlamda etkisi olduğunu göreceksiniz.  Buradan sayın Bakanımıza  tüm katılımcılara teşekkür ederiz.  Özellikle kolluk kuvvetlerimiz, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz ,Valimiz, Kaymakamımız  hepsi burdaydılar. Güzel bir toplantı oldu.  Emeklerine sağlık diyoruz. İnşallah karşılığını çok yakında hissedeceksiniz göreceksiniz” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT’un sosyal medya üzerinden bir açıklaması oldu.  Kendisinin bu toplantıya neden davet edilmediği ile ilgili bir açıklamanız var mı? Sorusuna da yanıt veren Özcan:

“Güvenlik Toplantıları Türkiye’de birçok İlde ve İlçede özelikle büyük ilçelerde yapılıyor. Belediye Başkanları hiçbir toplantıya hangi partiden olursa olsun davet edilmiyor. Bizimde belediye başkanlarımız veya bizden biride  girmedi Bakanımızın kendi kolluk kuvvetleriyle yapmış olduğu bir güvenlik toplantısı bu. O’nun kararlarının da ne olduğunu Onları ilgilendiren bir kısım varsa Bakanlığımız  iletecektir, kolluk kuvvetlerimiz iletecektir kendilerine.  Ama Hükümet Konağına gelmelerinde bir sakınca yoktu, gelebilirlerdi,  karşılayabilirlerdi. Sonuçta geleceğini herkes biliyordu. Süleyman Soylu’ nun geleceği 1 haftadır biliniyordu saati bile belliydi.  O’nu ayrıştırmıyoruz, ötekileştirmiyoruz. Böyle bir düşüncemiz hiçbir zaman olmadı olmayacak endişelenmesin biz her zaman söylüyoruz hangi parti hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun hükümetle alakalı ne varsa gelsinler kucağımızı açtık bekliyoruz sıkıntı yok.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Kırklareli’nde ”Love Erdoğan” görseli LED ekranlara yansıtıldıÖnceki Haber

Kırklareli’nde ”Love Erdoğan” görseli LE...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ'da güvenlik toplantısına katıldıSonraki Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar