282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.6015
EURO34.8526
ALTIN2496.6

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MURATLI PARK ALANI VE SPOR KOMPLEKSİ DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE SUNULDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MURATLI PARK ALANI VE SPOR KOMPLEKSİ DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE SUNULDU
Abone ol
İl genelinde Tekirdağ’ı daha da ileri taşıyan yatırım, proje ve hizmetlerine devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi’ni 2 Kasım Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde düzenlenen açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sundu.

Başkan Kadir Albayrak, “Muratlı İlçemize Böylesine İşlevsel Bir Projeyi Kazandırmaktan Dolayı Son Derece Mutluyuz”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bugün çifte mutluluk yaşadığımız bir gün, güzel ilçemiz Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutluyoruz. 2 Kasım Muratlı’nın Kurtuluş Bayramı kutlu olsun. Bir diğer mutluluk kaynağımız Park Alanı ve Spor Kompleksimizi bu anlamlı günde Muratlı ilçemize kazandırmış olmamızdır. Bilindiği üzere 2019 yılında Muratlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzu hizmete sunduk. Bu projemiz, 3 yıl gibi kısa bir sürede Muratlı ilçemizde pek çok çocuk ve gencimizin yüzmeyi öğrenmesine vesile oldu. Park Alanı ve Spor Kompleksi projemizi hayata geçirerek Muratlı ilçemizdeki spor faaliyetlerini daha ileri bir düzeye çıkarmış oluyoruz. Muratlı ilçemize böylesine işlevsel bir projeyi kazandırmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle, Park Alanı ve Spor Kompleksi projemizin hayırlı olmasını diliyor, tüm Muratlı halkının Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.” dedi.

Törende konuşmalarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yüksek Özdal ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi’ni ilçeye kazandıran Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür ederek spor kompleksinin Muratlı’ya ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi açılış töreni konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile son buldu.

Törende Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra; Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Kazımdirik Mahalle Muhtarı Hasan Yüce, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Toplam inşaat alanı 3866 m² olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi, 30*50 metre boyutlarında açık halı saha, 9*18 metre boyutlarında basketbol ve voleybol sahası, 72 m² prefabrik soyunma odası ve 1030 m² yeşil alandan oluşuyor. Ayrıca, Muratlı Yüzme Havuzu’nun içerisine 150 m² fitness salonu ekipman ve zemin kaplamaları yapıldı. Projenin sözleşme bedeli ise; KDV dâhil 3.308.000,72 TL ‘dir.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖY İLÇESİ UĞUR MUMCU CADDESİNDE SICAK ASFALT SERİMİ TAMAMLANDIÖnceki Haber

ÇERKEZKÖY İLÇESİ UĞUR MUMCU CADDESİNDE S...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Bir Bir Yeni Müjdeleri VeriyorSonraki Haber

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar