282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5241
EURO35.0315
ALTIN2433.5

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte ortak basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tekirdağ’ın 11 ilçesinde gerçekleştirilecek olan toplantının, onuncusu Marmaraereğlisi Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire başkanları ve müdürler ile basın mensupları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata gerçekleştirdi. Sizleri aramızda görmekten bütün Marmaraereğlisi halkı, adına memnuniyetimi ifade etmek istiyorum diyerek konuşmasına başlayan Başkan Hikmet Ata; ‘’Bu toplantıyı; halkımıza, yapacağımız ve yapmakta olduğumuz projeler ve çalışmalar kapsamında, bilgi vermek amacıyla planlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a, çok teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

MARMARAEREĞLİSİ’NE YAPILAN VE YAPILACAK OLAN PROJELER SUNULDU

Başkan Ata’nın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da bir konuşma yaptı. Akabinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz,Marmaraereğlisi’ne yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN HİKMET ATA, DEVAM EDEN VE TAMAMLANAN PROJELERİNİ ANLATTI

Daha sonra tekrar kürsüye gelen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, göreve geldiği günden bugüne geçen iki yıllık süreyi içeren kapsamlı bir sunum yaptı. Başkan Hikmet Ata, girişimleri neticesinde ilçeye kazandırılan ve projelendirilen devlet yatırımları, belediye yatırımları, faaliyetleri, hizmetleri ve projeleri ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

BAŞKAN HİKMET ATA, BAŞKAN ALBAYRAKTAN PRESTİJ CADDESİNİN SÖZÜNÜ ALDI

Konuşmalarının sonunda Başkan Ata, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini paylaştı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; yarım kalan, Otogar ve Rahmi Özcan Bulvarı Prestij Caddesi projelerinin tamamlanacağının sözünü verdi. Başkan Albayrak, ilçenin kanayan yarası olan, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının da hızlı bir şekilde çözüme kavuşması gerektiği belirtildi.

Yapılan detaylı bilgilendirmelerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU VATAN TOPRAKLARINI KORUMAK İÇİN ŞAHLANAN BİR MİLLETİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR!!Önceki Haber

BU VATAN TOPRAKLARINI KORUMAK İÇİN ŞAHL...

Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Tekirdağ’da 1000 Okul Projesi Kapsamındaki on bir okuldan 160 öğrenciye sanat eğitimiSonraki Haber

Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar