282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkyılmaz, Bulgaristan’da temaslarda bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkyılmaz, Bulgaristan’da temaslarda bulundu
Abone ol
Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkyılmaz, Bulgaristan’da temaslarda bulundu

 

BALKANLARI kendine sevda edinen Trakya Üniversitesi, bölgeye yönelik temaslarına devam ediyor. Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, içlerinde Smolyan, Nedelino, Maden ve Devin şehirlerinin bulunduğu bir ziyaret programı gerçekleştirdi.
Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’a Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü ve Filibe Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Mehmet Ali Erdem’in de eşlik ettiği ziyaretlerin ilk ayağında Smolyan (Paşmaklı) Valisi Stefan Sabrutev, Belediye Başkanı Nikolay Melemov, Müftü Necmi Dıbov, Ticaret Sanayi Odası İcra Müdürü Rabia Köseva ve bölgenin iş adamları ile bir görüşme gerçekleştirildi.
Smolyan’ın ardından Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve Türk heyeti sırasıyla Rodoplarda Dostluk ve Kültür Paylaşımı Derneği Başkanı Mediha Zaimova, Nedelino (Uzundere) Belediye Başkanı Boyan Kehayov, Maden Belediye Başkanı Fahri Mollaysenov, Palas Belediye Başkanı Rumen Pehlivanov, Devin Belediye Başkanı Zdravko İvanov’u ziyaret etti. Ziyaretlerde, Trakya Üniversitesi tanıtımı, eğitim ve sağlık alanında sunulan imkanlar ile bölge halkının buluşturulması, stajlar başta olmak üzere sunulacak tüm imkanlar görüşüldü.

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü’nün Türkiye ve Bulgaristan arasındaki ilişkileri geliştirecek, sınır ötesi yeni iş birliklerine kapı aralayacak ziyareti, Bulgaristan basınında yer aldı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ukrayna’da Trakya Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi sergi açtıÖnceki Haber

Ukrayna’da Trakya Üniversitesi güzel san...

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇİN BAKANLIK GÖRÜŞÜ BEKLENİYORSonraki Haber

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇİN BAKANLIK GÖRÜŞÜ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar