282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

“TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLMA YOLUNDAYIZ VE OLACAĞIZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLMA YOLUNDAYIZ VE OLACAĞIZ”
Abone ol
İYİ Parti Ergene İlçe Teşkilatı, Ergene Belediyesi Göl Restoran’da düzenlenen kahvaltı programında ilçe teşkilatlarını ağırladı. İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz yaptığı konuşmada İYİ Parti’nin Tekirdağ’da en çok oyunu artıran parti olduğunu söyledi.

Marmaracık Mahallesinde bulunan Ergene Göl Restoranda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan; Ergene Belediye Başkan vekili Alicengiz Yürük, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Ergene İlçesi Mahalle Muhtarları, İYİ Parti İl ve İlçe Kadın Politikaları Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanları ve partililer katılım sağladı.

“MİLLETİMİZ İYİ PARTİ İLE GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR”

 “Ergeneliler hoş geldiniz, iyilik ve güzellik getirdiniz” diyerek konuklarını selamlayan İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz, “ülkemizin ve tüm dünyanın salgın hastalıklar, savaşlar ve yanlış devlet yönetimleri sayesinde zor günler yaşadığı bu günlerde başta ülkemizin, Türk dünyasının geleceği için var olan Partimiz; İYİ Parti her geçen gün büyümekte ve oy oranını artırarak milletimizin, geleceğe umutla bakmasına neden olmaktadır. Partimiz Ergene’de ve Tekirdağ’da 2018 seçimlerinden sonra oy oranını en fazla artıran parti oldu. İlçemizde de genel merkezimizin talimatıyla, tüm sandık görevlilerimiz mevcut olup mahalle başkanlarımız koordineli bir şekilde çalışarak her geçen gün partimizin temel taşı olan üyelerimizin sayısını çığ gibi artırdık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde partimizin tüm yöneticileri, üyeleri ve bize gönül vermiş herkesle Türkiye İYİ olana kadar çalışacağız. Ben geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” cümlelerini kullandı.

“VİCDANLARIN SESİ SANDIKTA GEREĞİNİ YAPACAKTIR”

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya yaptığı konuşmada siyasetin üst perden konuşulacağı günlerin geldiğini ifade ederek hükümeti eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Bugün ülkenin ekonomik anlamda dip seviyelerinde altına indiği, fakirlik dediğimiz kısmın artık ‘fukaralık’ kısmına geldiği, açlık dediğimiz unsurların her hanede oluşmaya başladığı bu dönemde, ülkemizi yöneten o irade; sayın cumhurbaşkanımız çıkıp, “açlık yok, vicdansızlık yapmayın” cümlelerine maruz bırakılması vatandaşlarımızın hepimiz tarafından tepkiyle karşılandı. Ben burada ülkemizi yöneten iradeye ve sayın cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum:

“SAHA SAHA, ESNAF ESNAF DOLAŞIYORUZ”

Bir yüzükle yola çıkanlar; vicdansız birkaç danışmanın, cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu beyanatlarla, bilgilerle vatandaşımıza vicdansız kelimelerini sarf etmesi içimizi yaralamaktadır. Vicdanların sesi en kısa sürede inşallah sandık da gereğini yapacaktır. Ben bugün 4’ncü yılını tamamlayıp 5’nci yılına girmekte olan İYİ Parti ailesinin bir ferdi olarak, bir çığ gibi büyüdüğümüzü ifade etmek istiyorum. Bugün salonları dolduramayan pozisyona geldik. Salonlar bizleri almıyor. Bugün sokakta dolaştığımız zaman, insanlar bizlere dertlerini daha rahat bir şekilde anlatmaya başladılar. Bugün saygı değer İYİ Parti temsiliyetinde İYİ Parti üyesi olan arkadaşlarımızın katılımlarıyla saha saha, esnaf esnaf dolaşıyoruz. Bir kişiyle başlamış olduğumuz hareket, bugün Tekirdağ il sınırları içerisinde 10 bine ulaştı. Geçen gün bir anket şirketinin Tekirdağ’da yapmış olduğu anketlerde gerçeği yansıtmakta.

‘İnsanlar bir siyasetçiye dokunabilmeli’ dedik, sahaya çıktık. Bizlere dokunabilmeye ve dertlerini anlatmaya başladılar. İnsanların siyasetçiye dertlerini anlattıkları ama bunların Ankara’ya iletmediği gibi bir algı vardı. Geçen hafta Çarşamba günü, Malkara’dan bir çiftçimizi, Nedim Yıldırım’ı 70 milyonun gözü önünde TBMM grup toplantımızda ağırladık. Tekirdağlı çiftçilerinin sorunlarını dile getirdi. Herkes bize dertlerini rahat bir şekilde anlatabilir. Biz sorunun merkezi değil, Çözümün merkezi olmak için yola çıktık. Bu yüzden bizlere güvenin genel başkanımın dediği gibi enseyi karatmayın bizlere güvenin bizler buradayız. İlk seçimde iktidar olacağız”

İYİ PARTİ İLK SEÇİMLERDE İKTİDARA GELECEK

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, tüm Türkiye’yi gezdiğini ve 2023 seçimlerinde İYİ Parti’nin birinci parti olacağını dile getirerek şöyle konuştu:

“Size 2023 seçimlerinde söz veriyorum, Türkiye’de birinci parti olacağız. Mücadeleye devam diyorum. Bu mücadeleye devam ederken tabi ki içimize nifak da sokacaklar, bir sürü bacadan girmeye çalışan arkadaşlarımız da olacak ama bunlara müsaade etmeyeceğiz.

“SALDIRILAR OLUYOR”

Teşkilat mensuplarımıza da ilçe başkanlıklarımıza da bir sürü saldırılar oluyor. Kimi başkanımız yetersizmiş, kimi yöneticimiz yetersizmiş, şimdiye kadar yanımıza gelmeyen, selam vermeyen insanlar ilçe kapılarından değil de bacalardan girmeye çalışıyorlar. ‘Hodri Meydan’ diyorum.

AK Parti Türkiye’de üretimi durdu. Açlığa fukaralığa teslim ettiler bizi. Bölgemiz tarım bölgesi, buğday ekiyoruz. Arkadaş Türkiye Cumhuriyeti Hindistan’dan hastalıklı buğday almaya mecbur mu? Hastalıklı diye iptal edildi. Geçen hafta buğday gemisi Mersin’e yanaştı. Ayıptır günahtır. Bu mevcut iktidar şuana kadar halkımızı, çiftçimizi, işçimizi, memurumuzu, bizi dış ülkelere bağımlı hale getirdi. Hatırlayın dünyada beş ülkeye yeten bir ülkeydik. Şuanda ithal etmediğimiz hiçbir şey yok.

Bu iktidarın gidebilmesi için partili arkadaşlarıma diyorum ki; ‘bir oyunuzu istemiyorum. Ben her İYİ Parti üyesinden on tane oy istiyorum.’ Çünkü biz bu iktidarı devirmemiz için hepimiz 10’ar oy getirmemiz lazım.

Liyakatsiz kadroların, beceriksizlerin ellerinde Çanakkale Köprüsü yapılıyor. Yapılan hiçbir şeye hayır demiyoruz ama bu köprüyü yaparken aynı mesafede aynı ölçüde köprüyü Çin, metre karesi 300 dolara yapıyorlar. Biz kaç dolara yaptık metrekaresini biliyor musunuz?  900 dolara yaptık. Onlar bir buçuk Euro geçiş ücreti veriyorlar. Biz on yedi Euro ya geçiş veriyoruz. Bir de en büyük soygun burada dikkatinizi çekmek istiyorum. Bayram zamanında, en kalabalık zamanda günde 9 bin araç geçmiş, köprüyü yapan firmaya 45 bin araç garantisi veriyorlar. Ayıptır, günahtır. Biz burada otururken köprü parası ödüyoruz. Bu kadar soygun olur mu?

“TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLMA YOLUNDAYIZ, OLACAĞIZ!”

Rize Artvin havalimanı yaptılar, buna yine yolcu garanti veriyorsunuz. Rize ve Artvin toplam nüfusu 850 bin nüfus ama buraya ne veriyorlar biliyor musunuz? 3 milyon yolcu garantisi. 850 bin nüfus yaşıyor, nasıl 3 milyon nasıl olur? Bu soygundur. Bu harami düzenidir. Bu harami düzenine son vermek için de mutlaka ve mutlaka çok çalışmamız lazım. Özellikle kadınlarımız bir aydır 11 ilçemizde gece gündüz çalışıyorlar. Hepinizden ricam, bu arkadaşlara destek çıkmamız. Türkiye de birinci parti olma yolundayız ve olacağız. Tekirdağ’da Allah’ın izniyle olacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’i başbakan yapacağız. Bunun için mücadele ediyoruz.”

Konuşmaların ardından TBMM Kâtip Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz, Ergene Kadın Politikaları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı tarafından, partiye yeni katılan üyelere rozetlerinin takdim edilmesi ile etkinlik sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİR TARAFTA HORON, BİR TARAFTA OYUN HAVALARIÖnceki Haber

BİR TARAFTA HORON, BİR TARAFTA OYUN HAVA...

KALKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜSonraki Haber

KALKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar