282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4408
EURO34.7512
ALTIN2438.9

Vakıflar Haftası Dolayısıyla Ziyaret Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vakıflar Haftası Dolayısıyla Ziyaret Gerçekleştirildi
Abone ol
Vakıflar Haftası dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen Marmaraereğlisi Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Gülmez Dinç’e ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette ilçe de bulunan vakfın genel işleyişi hakkında sohbet edilerek Vakıflar Haftası kutlandı. Kendisine çiçek hediye edilen Gülmez Dinç, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen’e ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Vakıflar Haftası’nı kutlayan Şen; ‘’ Vakıflarımız toplumumuzda ki birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır. Geleneklerimizden günümüze miras kalan bu kültür ile şimdiye kadar insanlık adına birçok yarar sağlanmıştır. Vakıflarımızın toplumumuz açısından faydalarını biliyor ve bu sebeple destekliyoruz.’’ dedi.

Bize Bırakılan Değerli Miraslarımızdandır

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Vakıflar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vakıflar, sosyal devlet anlayışımızın en önemli unsurlarından birisidir diyen Başkan Ata; ‘’ Vakıflar Haftası, insanlardaki yardım duygusunu geliştirmek, dayanışmanın önemini anlatmak ve insanların gönül zenginliğine ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla kutlanmaktadır.

Vakıflarımız, toplumumuzda birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi, şefkat ve dayanışmanın tesis edilmesi hususunda bize bırakılan değerli miraslardandır. İnsan hayatını doğrudan etkileyen sosyal, ekonomik, kültürel, kısaca her alanda insanlara değer vermiş, bunun en güzel göstergesi olarak da çok değerli vakıf eserlerini ortaya koymuşlardır.

Vakıflarımızın ve derneklerimizin insanlığın faydası için yapmış oldukları her türlü hizmet elbette parayla ölçülemez. Zira Vakıflarımız; sosyal hayat içerisindeki standart yaşam dengelerini sağlayan, sahip olduğumuz kültürümüzü bir sonraki nesillere aktaran, geçmişten geleceğe yansıyan tarihi eserlerimizi koruyan, insanlığın yararı için akademik seviyede hizmet edecek, gelecek yönetimlerde söz sahibi olacak genç nesilleri yetiştiren kurumlardır.

Vakıflar ile insanlığa hizmet edenleri rahmet ve minnetle anıyorum. Vakıflarımızın yaşatılmasına katkıda bulunan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyor, bu duygu ve düşüncelerle Vakıflar Haftası’nı en içten duygularımla kutluyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Parklarda Maske DağıttıÖnceki Haber

Başkan Yüksel 65 Yaş Üstü Vatandaşlara P...

KANSER CERRAHİ MERKEZİMİZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ!Sonraki Haber

KANSER CERRAHİ MERKEZİMİZ İLE HİZMETİNİZ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar