282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3758
EURO35.0337
ALTIN2325.7

VALİ YILDIRIM VE BAŞKAN HİKMET ATA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VALİ YILDIRIM VE BAŞKAN HİKMET ATA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Abone ol
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, vatandaşlarla bir araya geldi

Yakuplu ve Çeşmeli Mahallesi’nde gerçekleştirilen vatandaş buluşmasına, Vali Aziz Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkanı Hikmet Ata, İlçe Emniyet Müdürü Metin Temizer, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Belediye Başkanı Hikmet Ata, ziyaretin öncesinde Vali Aziz Yıldırım’a; mahallenin nüfusu, sosyo ekonomik durumu, halkın geçim kaynağı gibi konu başlıklarının yer aldığı bilgilendirmede bulundu. İlk olarak Yakuplu Mahallesi köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen heyet buradaki vatandaşların taleplerini dinledi. Ardından Çeşmeli mahallesine geçen Vali Yıldırım ve beraberindekiler, burada bulunan köy kıraathanesinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen halk buluşmasında vatandaşların sorun, görüş ve önerileri dinlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk toplantısında, Yakuplu ve Çeşmeli sakinlerinin gösterdiği sıcak karşılamadan dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Yıldırım; tüm hemşehrilerini önemsediklerini belirterek, herkesi kucaklayan, kuşatan, kaynaşma ve dayanışma içerisinde istişareye de önem veren bir anlayış içerisinde hareket ettiklerini belirtti. Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini, yaşam standartlarının iyileştirilmesini, önemsediklerini belirten Vali Yıldırım, Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunun altını çizerek toplantıların devam edeceği vurgusunu yaptı.

Vali Yıldırım’ın Marmaraereğlisin’de gerçekleştirdiği halk buluşmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hikmet Ata, halkın istek ve taleplerinin yanı sıra, önerilerinin de değerlendirileceğine dikkat çekerek "Yapılan hizmetlerde oluşacak aksamalar ve bunları dışarıdan gören vatandaşlarımızın değerlendirmeleri, eksikliklerin telafi edilmesi anlamında büyük önem taşımaktadır. Bizler belediye olarak halkımızın görüşlerine önem veriyoruz. Halkımızın beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de atık giysiler tekerlekli sandalye oluyorÖnceki Haber

Ergene’de atık giysiler tekerlekli sanda...

Aksal: Tahıl koridoru, milyarlarca insanın açlık tehlikesinin önüne set olacakSonraki Haber

Aksal: Tahıl koridoru, milyarlarca insan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar