282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.371
EURO34.7766
ALTIN2438.5

19 Mayıs coşkusu Çınarlı Mahallesi’nden Süleymanpaşa’ya yayılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
19 Mayıs coşkusu Çınarlı Mahallesi’nden Süleymanpaşa’ya yayılacak
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, yeni tip Korona virüsü salgını tedbirleri nedeniyle her yıl gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının bu yıl yapılamaması dolayısıyla yeni döneme uygun bir kutlama programı organize etti. Kutlamalar Çınarlı Mahallesi Tepe Değirmenler Caddesi üzerinde 18 Mayıs Pazartesi (bugün) saat 21.30’da gerçekleşecek.

KUTLAMALAR TEPE DEĞİRMENLER CADDESİ’NDEN CANLI YAYINLANACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda olduğu gibi vatandaşların bayram coşkusunu evlerinden ve balkonlarından yaşamaları amacıyla organize edilen etkinliklerle Süleymanpaşa kırmızı beyaza boyanacak, herkes bayraklarıyla 19 Mayıs coşkusunu sonuna kadar yaşayacak.

Çınarlı Mahallesi Tepe Değirmenler Caddesi üzerinde gerçekleştirilecek olan kutlamalar Süleymanpaşa Belediyesi yayın organlarından Süleymanpaşa TV’den canlı olarak yayınlanarak tüm Tekirdağlılara internet üzerinden ulaştırılacak.

PELİN ÇİFT İLE CANLI YAYINDA “19 MAYIS ÖZEL”

Ayrıca, İslam’ın en önemli gecelerinden biri olarak kabul edilen Kadir Gecesi’ne de denk gelen 19 Mayıs Salı akşamı 21.30’da ünlü sunucu Pelin Çift’in moderatörlüğünde, Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezai Öztaş ve Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yakup Yüksel’in katılımları ile 19 Mayıs özel yayını gerçekleştirilecek. Program, canlı yayınla Süleymanpaşa TV üzerinden izlenebilecek.

YÜKSEL’DEN SÜLEYMANPAŞALILARA ÇAĞRI

Tüm Süleymanpaşalıları 19 Mayıs’ın ruhunu birlikte yaşamak için kutlamalara eşlik etmeye davete eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Milli Mücadele’nin başlangıcının 101. yıldönümünde 19 Mayıs coşkusunu birlikte yaşıyoruz! Bu akşam saat 21.30’da, Çınarlı mahallesi Tepe Değirmenler Caddesi’nde gerçekleştireceğimiz Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, tüm mahalle sakinlerimizi ay yıldızlı al bayraklarımızla birlikte, balkonlarından destek vermeye; Süleymanpaşalı hemşehrilerimi, Süleymanpaşa TV’den canlı olarak yayınlanacak bu coşkuya ortak olmak üzere, ekranları başına davet ediyorum. Ayrıca bin aydan hayırlı gecemiz olan Kadir Gecesi’ni de idrak edeceğimiz 19 Mayıs akşamı aynı saatte Pelin Çift’in sunacağı 19 Mayıs özel programımızla yine Süleymanpaşa TV’den canlı yayınla sizlerle olacağız. Bayramımız şimdiden kutlu olsun,” çağrısında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu OlsunÖnceki Haber

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor...

Süleymanpaşa Belediyesi canlı iftar konserleri ilgi görüyorSonraki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi canlı iftar kons...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar