282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Başkan Kadir Albayrak 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerine Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerine Katıldı
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama törenlerine katıldı.Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Süleymanpaşa ilçesinde Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Süleymanpaşa Otogar mevkiinde bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tarihi Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldı. Burada da Atatürk Anıtına çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Süleymanpaşa ilçesindeki çelenk sunma etkinliklerine Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Süleymanpaşa ilçesindeki etkinliklerin ardından Çorlu ilçesine geçen Başkan Albayrak, burada İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programa katıldı. Çorlu Kültür Merkezi’ndeki etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra protokol üyeleri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Etkinlikte ayrıca il genelinde gerçekleştirilen anı, fotoğraf, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğretmen, öğrenci ve velilerin ödül töreni gerçekleştirildi. Yeni atanan öğretmenlerin de yemin töreninin gerçekleştirildiği programda, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi’nin hazırladığı oratoryo gösterisi yapıldı. Programda son olarak Tekirdağ'da görev yapan öğretmenlerin eğitim konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Çorlu Kültür Merkezi’ndeki programa Başkan Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Vali Yardımcısı Ali Dursun, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde son olarak Çorlu Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Öğretmenler Hatıra Ormanının açılışına katıldı. Etkinlikte protokol üyeleri hatıra ormanına fidan diktiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Vekili Münür Karaevli Süleymanpaşa Su Ürünleri Hali ve Sebze Meyve Hali’ndeki Çalışmaları İncelediÖnceki Haber

Başkan Vekili Münür Karaevli Süleymanpaş...

ÇBSK Galibiyet Serisine Devam EdiyorSonraki Haber

ÇBSK Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar