282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.22
EURO34.793
ALTIN2387.9

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’den Oda Başkanlarına Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’den Oda Başkanlarına Ziyaret
Abone ol
Meclis listelerinin kısmen belirlenmesinin ardından saha çalışmalarına daha yoğun bir şekilde ağırlık kazandıran Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili Çorlu’da bulunan esnaf odalarına ziyaret gerçekleştirdi.

Skm tarafından yapılan programlara ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanı, kadın kolları başkanı, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan ve meclis üyesi adayları Cüneyt Ergün ile Vicdan Yılmaz eşlik ettiler.

Dr. Erduran Pasajında öncelikli olarak esnafları kapı kapı ziyaret eden Erçili ve beraberinde ki ekip sırasıyla Kahveciler Odası başkanı Yıldız Filiz, Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rüstem Duman, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna ve Terziler Odası Başkanı Nazmi Çolak’ı ziyaret ettiler. Ziyaretlerin ardından balık pazarı mevkiinde esnafları tek tek ziyaret eden Cumhur Ittifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili Çorlu Sebze ve Meyve Gıda Halini de ziyaret ederek pazarcı esnafları ile bir araya geldi. Ziyaret programlarını Perşembe pazarında esnaf ziyaretleri ile sürdüren Erçili ziyaretlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “ Ziyaretlerimiz yoğun bir katılımla devam ediyor. Cumhur ittifakımızın bir diğer ortağı olan MHP'li arkadaşlarımız ve kardeşlerimizle birlikte, meclis üyesi adaylarımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte kapı kapı gezerek projelerimizi anlatıyoruz. Bunun akabinde vatandaşlarımızdan da edindiğimiz izlenimler doğrultusunda ciddi bir teveccüh olduğunu gözlemliyoruz. Bu da saha çalışmalarımızda bizleri deyim yerindeyse kamçılıyor. Buradan bütün Çorluda yaşayan vatandaşlarımızda seslenmek istiyorum. Gelin Çorlumuzu hep beraber güzelleştirelim ve hep birlikte kalkındıralım. Bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Saha çalışmalarımızda da görüyoruz ki Çorlu gerçekten değişime hazır ve ayrıştırmadan herkesi kucaklayan bir ekip ile gümbür gümbür geliyoruz. Diye konuştu. Erçili yoğun ziyaret programlarını ev ve esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Tarım ve Hayvancılık Alanında Örnek ProjeÖnceki Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Tarı...

Erçili Muhtarlarla Bir Araya Geldi. Haber Hk;Sonraki Haber

Erçili Muhtarlarla Bir Araya Geldi. Habe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar