282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

DİKTATÖR ARAYAN ÖNCE AYNAYA BAKSIN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DİKTATÖR ARAYAN ÖNCE AYNAYA BAKSIN
Abone ol
Süleymanpaşa CHP ilçe kongresinde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Ekşinat, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “Diktatör, Faşist” gibi kelimelerine Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’den çok ağır ver sert bir cevap geldi. Yüksel; “Diktatör ve Faşist arayan Ekşinat önce aynaya baksın” dedi. Süleymanpaşa Belediyesinde ızın zamandır kamuoyunda yolsuzluk iddiaları da gündemdeki yerini korurken bu konun soruşturma kapsamına alınıp alınmayacağı da merak ediliyor.

Süleymanpaşa Belediyesinde uzun zamandır yolsuzluk ve fahiç fiyatlarda heykellere yapılan harcamalarla ilgili kamuoyunda büyük tartışmalar ve tepkilerin olmasına rağmen, Ak Parti teşkilatları içinde bu güne kadar Millletvekilleri dahil. Belediye meclis üyeleri ve Teşkilat yönetiminin suç duyurusunda bulunmaması, müfettiş talep etmemesi tepkilerle karşılanırken, bundan sonra bunlar yaşanacak mı, gerekenler yapılacak mı sorusu kamuoyunda sıkça sorulmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan hakaretle ilgili Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, gerek yaptığı yazılı basın açıklamasında, gerekse hafta başında Ergene İlçesinde Milletvekillerinin de katılımı ile gerçekleşen Muhtarlar ve basın mensupları ile yapılan kahvaltı programında da şu sözlere yer verdi; “Sn. Ekrem Eşkinat, CHP Süleymanpaşa ilçe kongresinde desteklediği ilçe başkanını seçtiremediğinden dolayı, teşkilatları içerisinde büyük bir itibar kaybına uğramıştır. Kaybettiği itibarını, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a iftira atarak, hakaretler ederek tekrardan kazanmaya, gündemde kalmaya, kendince üst yönetimine şirin gözükmeye çalışmaktadır. ‘’Sn. Eşkinat Diktatör ve Faşist arıyorsa ilk önce aynaya bakmalıdır.’’ 3.5 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde aldığı kararlar ve uygulamalar tam bu iki kelimeyi hak edecek icraatlarla doludur.

Aldığı kararlarla; Süleymanpaşa’lı hemşerilerimizim milyonlarını  çöp ihalesinde çöpe atmıştır. Büyükşehir Belediyesinin şehir içerisindeki trafik düzenlemesine ses çıkarmayarak esnafımızı kepenk kapatma noktasına getirmiştir. Süleymanpaşa ilçemizde yaptığı daha doğrusu yapamadığı uygulamalarla, ilçemizin neredeyse her yerini ÇAMUR/ÇUKUR deryasına dönüştürmüştür. Yüksek gönüllülüğü, çirkin üslubu ile belediye personelimize kan kusturmuştur” dedi.

Eşkinat; Ne olduğuna bakmadan hala Diktatör ve Faşist arıyorsa Aynaya Baksın!

Konu ile ilgili hukuki süreci başlatıp takip edeceklerini belirten Yüksel, açıklamalarının son bölümlerinde; “Öncelikle kendi mensubu olduğu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinde bu kelimelerin muhataplarını aramalıdır. CHP'li Çanakkale Belediye Başkanının yönettiği,  Belediye Meclisinde aramalıdır. Gürsel Tekin’in "Bu gazetelere el koyacağız. İş adamlarına hesap soracağız" sözlerinde aramalıdır. Partinin Genel Başkanlığını yaptığı süre içerisinde girdiği tüm seçimlerde, CHP' yi sandığa hapseden Kemal Kılıçdaroğlu’nda aramalıdır. Her iki vatandaşımızdan birinin oyunu alarak Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan ve aynı zamanda partimizin Genel Başkanı olan Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'da aramamalıdır. Son olarak Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza yapılan bu hakaretler nedeni ile Partimizin yetkili organları gerekli hukuki süreci başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi. Hafta sonu yapılan kongre de hakaret içeren konuşmaları yapan Başkan Eşkinat’a Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı tarafından hafta içinde soruşturma açıldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Belediyesi Ekim ayı ek meclis toplantısı yapıldı.Önceki Haber

Çorlu Belediyesi Ekim ayı ek meclis topl...

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarihi geçmiş 380 paket ürüne el koyduSonraki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarihi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar