282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.1991
EURO35.0239
ALTIN2521.9

ERGENE VELİMEŞE’DE KABUS GERİ DÖNDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERGENE VELİMEŞE’DE KABUS GERİ DÖNDÜ
Abone ol
Üçüncü lig, 2’inci gurup da mücadele eden Ergene Velimeşe spor, gerek kendi evininde, gerek se deplasmanlarda son dakikalarda yediği gollerle bir hayli puanlar kaybetti. Bu puanlar kaybedilmese şu an gurup da şampiyonluğun en güçlü isimlerinden biri konumumda olacak olan Ergene Velimeşe spor, kendi evinde konuk ettiği 1461 Trabzon spora yine 89’uncu dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekip uzun zamandır yaşadığı son dakika kabusunu yine yaşadı

Maçın Hakemleri İzleyicilerden Alkış Aldı!

Maçlarını Çorlu General Basri Saran stadında oynayan ev sahibi ekip Ergene Velimeşe spor, soğuk bir havada oynana maç da rakibi 1461 Trabzon spora 2-1 yenilerek haftayı 30 puanla 14’üncü sırada kapattı. Rakip taraftarların ev sahibi taraftarlardan çok olduğu maç da Hakemlerin başarılı performansı izleyicilerden tam not aldı. Maçı Çorlu ve Ankara bölgesi hakemleri yönetti. Maç da orta Hakem olarak Çorum bölgesinden Celal Bayraklı yönetirken, yardımcılıklarını Ankara bölgesi hakemlerinden Aydın Karsavuran ve Serdar Osman Akarsu yaptı. Maç da Dördüncü hakem olarak da Çorum bölgesinden Ahmet Ecevit görev aldı. Maç esnasında gerek orta hakemin, gerek se uyan hakemlerin verildiği doğru kararlar alkış alırken, Dördüncü hakemin de  kenardan gösterdiği başarılı performans izleyicilerin taktirini kazandı.

Ergene Velimeşe Galibiyeti Koruyamadı!

Son derece soğuk bir havada oynana maçı az sayıda seyirci takip etti. Maça hızlı başlayan Ergene Velimeşe spor sık sık rakip kalede gol aradı. Rakibini adeta kendi alanına hapseden ev sahibi ekip aradığı gölü bir türlü bulamadı. Rakip takım 1461 Trabzon spor kontra ataklarla gol pozisyonu arasa da sonuç değişmeyince her iki takımda soyunma odasına 0-0 lık beraberlikle gitti.

Son Dakikada Gelen Gol Ev Sahibi Ekibe Şok Etkisi Yaptı!

Maçın İkinci yarısına son derece hızlı ve iste4kli başlayan Ev sahibi ekip Ergene Velimeşe spor, aradığı golü 49’uncu dakikada Semih ile buldu. Serbest vuruşların usta ismi Emre Karadağ, kaleyi çaprazdan gören bir yerden attığı mükemmel serbest vuruşu, rakip takım kalecisi Ogün Çebi yumrukla uzaklaştırmak isterken top Semih’in kafasına çarparak ağlarla buluştu. Bu golle öne geçen Ergene Velimeşe spor, kendi yarı alanına çekilince rakip takımın atakları yoğunlaştı. Bir çok mutlak gol pozisyonu bulan konuk ekip, başarılı kurtarışları ile dikkat çeken, büyük alkış alan Ergene Velimeşe spor kalecisi Enes Ünal’ı geçemedi. Maçın 65’inci dakikasında ceza sahasına ortalanan topu çok iyi takip eden Murat Cem takımına beraberlik golünü getirdi. Maç 1-1 oldu. Daha sonra toparlanarak rakip kalede kontra ataklarla gol arayan ev sahibi ekip tehlikeli pozisyonlar yakalamış olsa da gole çeviremedi. Herkes maçın 1-1 berabere biteceğini beklerken, maçın 90’ıncı dakikasında, başarılı performansı ile tüm izleyicilerden alkış alan Mehmet Eren, ceza sahası içinde topla buluşarak, sert ve düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç konuk ekip 1461 Trabzon sporun 2-1 üstünlüğü ile sona ererken, Ergene Velimeşe spor taraftarı, futbolcusu, teknik heyeti ve yöneticileri yine bir son dakika kabusunu yaşamanın üzüntüsü ile sahadan ayrıldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benek Koleji Marmara Şampiyonu OlduÖnceki Haber

Benek Koleji Marmara Şampiyonu Oldu

CHP’li Öztrak’ın Kendine Güveni Tam “Ön Seçimse Girerim, Sandıktan Da Çıkarım”Sonraki Haber

CHP’li Öztrak’ın Kendine Güveni Tam “Ön...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar