282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Ergene Belediyesi Bu Yılda Emit Fuarından Yerini Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Bu Yılda Emit Fuarından Yerini Aldı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye ait değerlerin yer aldığı ürünler EMİTT 2018 fuarında tanıtıldı.Ergene Belediyesi, dünyanın en büyük ilk turizm fuarı arasında yer alan EMITT 2018 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yerini aldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen fuarda, Ergene İlçesi adına tanıtım standı oluşturuldu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in katılım yaptığı fuar programında, velimeşe bozası bu yılda yöresel tadıyla stantta yerini aldı.

Başkan Yüksel : ‘ Ergene Belediyesi Velimeşe Bozası EMİTT Fuarına Bu Yılda Damga Vuracak’

22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2018 fuar programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katılarak velimeşe bozasının tanıtımını gerçekleştirdi.

Boza çeşmesinden katılımcılara bizzat kendisi boza ikramında bulunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘Yeni kurulan ilçemizin tanıtımını sağlamak adına, bu yılda fuardaki yerimizi aldık. Fuara, ilçemizin gelişimi ve değişimi sergilemek, proje ve çalışmalarımızın tanıtımını sağlamak adına belediye bünyesinde oluşturduğumuz tanıtım filmi ve meşhur bozamız ile katılım sağladık. Ergene’mizin ünlü bozası var. Bunu da fuar sayesinde ziyaretçilerimize tanıtma, hatta ikram etme fırsatı buluyoruz. EMITT Fuarı sayesinde ülkemizin dört bir köşesinden gelen belediyeler hakkında kültürel ve turizm açısından bilgi alırken, kültürel etkileşim açısından da büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Ergene’yi örnek bir ilçe yapmak için yola çıktıklarının altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de her yıl boza festivali adıyla festival düzenlediklerini de kaydederek EMITT Fuarı’nda standı ziyaret eden konukları hem boza festivaline hem de Ergene’ye davet etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rahim Ağzı Kanserinden Korunma ve Tarama YöntemleriÖnceki Haber

Rahim Ağzı Kanserinden Korunma ve Tarama...

“Limon” Sağlığına KavuşacakSonraki Haber

“Limon” Sağlığına Kavuşacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar