282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Gazeteci Bülent Fidana Teşekkür Plaketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci Bülent Fidana Teşekkür Plaketi
Abone ol
Ergene Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Fidana Trakya Çevre Gönüllüleri Derneği tarafından çevreye duyarlı yayıncılık anlayışından dolayı bir Teşekkür plaketi verildi.

Ergene Manşet Gazetesi imtiyaz Sahibi Bülent Fidan’a Çevreye hassasiyetinden dolayı basın olarak verdiği destek için teşekkür eden Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda derneğin Kurucu Başkanı Doğan Durmaz sözlerine şöyle devam etti.” Çevre Mücadelemizde karşılıksız bizlere destek veren Ergene Manşet gazetesi imtiyaz sahibi Bülent Fidan’a şükranlarımızı ifade eden plaketi vermek için toplandık biz bir çevre derneğiyiz yaptığımız mücadele hem kendi hem de Ergene halkımızın temiz bir çevrede yaşama hakkını mücadelesidir.

Bu mücadelede en önemli meselemiz bölgemizde kurulmakta olan termik santrale karşı mücadelemizdir. Ancak bunun kamuya duyurulmasına aracılık eden bölgemizin gazeteleridir. Bu anlamda Ergene Manşet gazetesi her zaman bizim yanımızda oldu daha sürecin başında Çatalağzı’na yapmış olduğumuz ziyarette oradaki Termik Santrallerin bölgeye nasıl zarar verdiğini birebir şahitlik etmiş ve bunu gazetesinde bölgemiz insanla paylaşarak gerekli bilgilendirmeleri yapmış ve kamuoyunu aydınlatmaya çalışmıştır.

Mücadelelisini o günden beri bölgemize vereceği zararları bilinçli bir şekilde sindirmiş bir insan olarak bölge halkıyla paylaşan bir kişiliktir Bülent Fidan arkadaşımız dolayısıyla bu güne kadar yaptığı hala devam ettiği bilgilendirmeleri en son sayısında da Termik santralin zararlarını okuyucusuyla paylaşmıştır. Biz kendisine bu mücadeleye termik santrale karşı termik santralin bölgemize vereceği zararları bilgilendirmek amaçlı gazetesinde vermiş olduğu desteğinden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyor dernek olarak teşekkür ediyoruz.”dedi

Mücadelemiz Sonuna Kadar Devam Edecektir

Bölgemizde kurulmak istenen Termik Santrallerine karşı verdikleri mücadelenin devam ettiğini belirten Durmaz “Mücadelemiz termik santrale karşı son noktaya kadar devam edecek inşallah önümüzdeki günlerde bilirkişi heyetinin yaptığımız itirazlara karşı bölge insanını leyine olacağını umut ettiğimiz bir raporla Mahkeme inşallah yürütme kararı vereceğini ümit ediyoruz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir “dedi.

Ergene Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Bülent Fidan ise Trakya çevre gönülleri derneğinin teşekkür ederken “Sizlerde burada bölgemizde çevreyi koruma adına gönüllü iş yapıyorsunuz aslında en büyük alkışı sizler hak ediyorsunuz. Ben herkesi çevreye duyarlı olmaya davet ediyorum bu vatan bizim bu topraklar bizim her hangi bir şekilde termik santral kurulması demek vatanımıza torağımıza ihanet demektir bence bu bir büyük ihanettir biz bölgemizde termik santral istemiyoruz. ”dedi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel Sporcumuz Türkiye FinallerindeÖnceki Haber

Özel Sporcumuz Türkiye Finallerinde

Rahim Ağzı Kanserinden Korunma ve Tarama YöntemleriSonraki Haber

Rahim Ağzı Kanserinden Korunma ve Tarama...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar