282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4619
EURO34.9396
ALTIN2433.1

MUSTAFA ARSLAN ERGENE İÇİN ADAYIM DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUSTAFA ARSLAN ERGENE İÇİN ADAYIM DEDİ
Abone ol
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, Ak Parti den Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan isim eski Velimeşe Belediye Başkanı Mustafa Arslan Oldu. AK Parti Ergene Belediyesi Başkanlığı Aday Adaylığı ilk açıklaması eski Velimeşe Belediyesi Başkanı Mustafa Arslan’dan geldi.

Arslan; Seçilirsem Örtbas Edilen Velimeşe Çöplüğü Dosyasını Ele Alacağım!

Yerel seçimler öncesin Belediye Başkan Aday adayları kimler olacak sorusunun cevabı Ergene İlçesinde netleşmeye başladı. Ak Partiden Aday adaylığını açıklayan Mustafa Arslan; “Velimeşe çöplüğü benim zamanımda açıldı. Ben o zaman dedim ki bu çöplük 100 senede anca dolar. Bu gün bakıyorum ki, kısa bir sürede dolmuş. Şu anki Ergene Belediye Başkanı olan Rasim Yüksel’in Velimeşe Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, Velimeşe çöplüğüne en az 700 kamyon kimyasal atığın gömüldüğü yönündeki bilgiler bize de geliyor. O dönem de araştırdık, böyle bir şey olmadığını söyleseler de, orada ciddi bir sıkıntının olduğu ve konunun örtbas edildiğini biliyoruz. Göreve gelirsem ilk işim örtbas edilen çöplük dosyası ile ilgilenmek olacak” dedi.

Daha önce Velimeşe Belediyesi Başkanlığı yapan Mustafa Arslan, AK Parti Ergene İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile Ergene Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı. AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Şengül, yönetim kurulu üyeleri ve Arslan’ın yakınları katıldı. Arslan, yaptığı adaylık açıklamasında “Bizde bir belediye başkanı var evlere şenlik. Anlatsam ağlar mısınız güler misiniz bilmem. Sorsan övüne övüne kabarta kabarta 10 yıldır belediye başkanıyım diye bağırır kendini kabartır. Başkan ne mezunusun ya? Nereden geliyor bu projeler desen kem küm eder. Şimdi birde spora el atmış. Kimler sponsor diye sorsan ‘Yersen yandaş, ama başkanın kendisine çalışan firmalar’ sponsor olmuştur. Belediyenin 500 milyon kadar arazi malını mülkünü satıp, kaldırım yapıp ‘Biz hizmet diyoruz ya’ diye övünen bir zekaya sahip. He birde kaldırımların şimdiki halini görün demek isterdim de hepsi yıkık dökük insanlar yine o kaldırımlardan yürüyemiyor yani. Bir proje daha çöktü. Neyse gelelim sadede. Zenginledin be başkan. Gel seninle bir çay içelim. Bunca zaman ne yaptın ne yapamadın göstereyim. Ne yapılabilirdi onu da göstereyim. 
Vizyon insanın kendisinde olacak önce. Zaten devamında vizyon sahibi insanlarla çalışıyorsun. Alt ekibin sağlam olmayabilir. Yıllardır muhasebesinden para çalınan tek belediye olarak tarihe de geçtin. Tebrik ederim bu başarını unutmayacağım. Bu işin AK Parti’si, MHP’si, CHP’si yok. Yapamıyorsun anla artık. Olmuyor olduramıyorsun” dedi.

Hamdi Sarıer; Ergene İçin Hayırlı Olsun!

Yaptığı adaylık açıklamasının ardından Arslan’ın konuşması partililerden büyük alkış aldı. AK Parti Ergene İlçe Başkanı da Hamdi Sarıer, Arslan’a çıkmış olduğu yolda başarı dileklerinde bulunarak Ergene için hayırlı olmasını diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazeteler ve gazeteciler acil önlemler bekliyorÖnceki Haber

Gazeteler ve gazeteciler acil önlemler b...

ERGENE BELEDİYESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUSonraki Haber

ERGENE BELEDİYESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar