282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4298
EURO34.8458
ALTIN2401.1

SAADETTEN EMNİYETE ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAADETTEN EMNİYETE ZİYARET
Abone ol
Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanlığı, Çorlu Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Çorlu’da göreve başlayan Emniyet Müdürü Hakan Sevinç’e bir ziyarette Saadetten.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Makamında gerçekleşen ziyarette ilçe Başkanı Aytuğ Aslan;

Devletin güler yüzüne bakmak bir vatandaş olarak içimizi ısıttı. Bu bakımdan özellikle şahsınıza teşekkür ediyorum. Esasen en önemli kamu görevini siz icra ediyorsunuz. Devlet, halkının mal, can,nesil,din emniyetini sağlamakla mükelleftir. Bu emniyetin sağlanmasının en önemli etkeni tabiî ki emniyetimiz, kolluk güçlerimizdir. Çorlumuzun en önemli sorunu bizce uyuşturucu madde kullanımı ve bunun satışı. Dış güçler ve yerli işbirlikçileri neslimizi, geleceğimizi yok etmek için haince ve sinsice bu belayı yavaş yavaş yaymaktadır.bu illetin bertaraf edilmesinde En önemli görev size düşmektedir. Rabbim mücadelenizde güç kuvvet versin. Tabikki  bu  mücadele sadece emniyetle olmaz. Bunun eğitim ayağı var. Aile ayağı var. Aile,eğitim ve emniyet üçlüsü bunun üstesinden gelebilir diye düşünüyoruz. Bizler üzerimize düşen her göreve hazırız. Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ederim. Uyuşturucu en önemli  sorun. Emniyetimiz bu konuda hassasiyetle çalışmaktadır.  Ama buyurduğunuz gibi vatandaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Evlatlarımızı başıboş bırakmamak gerek. Doğruyu yanlışı ayırt edecek şuur aşılanmalı. Arkadaşları ve çevresi tetkik edilmeli. Hiçbir zaman  “kol kırılır yen içinde kalır” denmeden yetkililer bilgilendirilmeli. Böylece hep  beraber bunun üstesinden gelebilirz.dedi

İlçe Başkanı Aytuğ Aslan Emniyet Müdürü  Hakan Sevinç’e Rahmetli Prof.Dr.Necmeddin erbakan’nın “DAVAM” kitabını hediye etti.ziyaret Hatıra fotoğrafı çeklerek son buldu. Ziyarette Saadet Partisi Tekirdağ il Bşk.Yrd. Murat Vakitçi, il Gençlik Kolları Bşk. Oktay Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Aydemir hazır bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ PTT Başmüdürü Ersoy’dan Çorlu Sanayi Sitesi’ne Veda ZiyaretiÖnceki Haber

Tekirdağ PTT Başmüdürü Ersoy’dan Çorlu S...

Köylerin tüzel kişiliklerinin geri verilmesi için bir çalışma varSonraki Haber

Köylerin tüzel kişiliklerinin geri veril...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar