282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI KİMLER OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI KİMLER OLDU
Abone ol
31 Mart yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Cüneyt yüksel başkan yardımcılarını belirledi. İlk belediye meclisinde encümen üyeleri ve Meclis başkan vekilleri ve komisyon üyeleri belirlendi. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye başkan yardımcısı olarak Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar ve Şenol Karaküçük’ün görev yapacağını açıklarken başkan yardımcılarına bağlı olacak müdürlükleri de belirledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi yönetimini oluşturma süreci kapsamında belediye başkan yardımcılarını belirleyerek görev dağılımlarını gerçekleştirdi. Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri arasından belirlediği isimleri duyuran Başkan Yüksel; başkan yardımcılıkları görevlerine Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar ve Şenol Karaküçük’ü getirdi.

Belediye Başkan Yardımcılarına bağlı olacak müdürlüklerinde açıklandığı duyuruda Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar’ın sorumlu olacağı bildirildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar’ın sorumluluğuna verilirken; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü ise Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük’e bağlandı.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE MECLİSİ BAŞKAN VEKİLİ, KATİPLERİ VE ENCÜMENİ BELLİ OLDU

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclisi, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Başkanlığı’nda ilk toplantısını gerçekleştirirken 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 5. maddesinin 1. Fıkrası gereğince Birinci Meclis Başkan Vekili ile İkinci Meclis Başkan Vekili, 2 asil 2 yedek katip üyesi ile 3 encümen üyesini seçti.

MECLİS BAŞKAN VEKİLLERİ

Namık Kemal Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleşen 2019 Nisan ayı toplantısında yapılan oylamada 2 yıl görev yapmak üzere Birinci Meclis Başkan Vekili olarak Fedai Yüksel seçilirken İkinci Meclis Başkan Vekili ise Ali Rıza Eti oldu.

MECLİS KATİP ÜYELERİ

Meclis Katip Üye seçimi ile devam eden toplantıda Şükriye Gündüzler ve Ayşe Şen Seven 2 yıl süre ile katip üye seçildi. Gürol Biber ve Bülent Topçu ise yapılan seçimde Meclis Katip Yedek Üyeleri olarak belirlendi.

ENCÜMEN ÜYELERİ

5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. maddesinin (a) fıkrası gereğince, 1 yıl görev yapmak üzere 3 Encümen Üyesi’nin seçimi ile devam eden 2019 Nisan ayı toplantısında Encümen üyeliklerine ise Şenol Karaküçük, Muhammet Karaman ve Şahin Umar seçildi.

BELEDİYE MECLİSİ İHTİSAS KOMİSYONLARI SEÇİMİ YAPILDI

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı toplantısı İhtisas Komisyonlarının seçimi ile devam ederken İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Çevre Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu, Kültür Komisyonu ve Tarım Komisyonu’na 1 yıllığına 5’er üye seçimi yapıldı. Süleymanpaşa Belediye Meclisi Encümen Üyesi seçiminin ardından meclis gündeminin 4-5-6-7 ve 8. Maddelerinde İhtisas Komisyonları görüşülürken 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesine göre açık oy usulü gerçekleştirilen oylamada İhtisas Komisyonlarına şu isimler seçildi:

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU

Şenol Karaküçük - Hüseyin Uzunlar - Muhammet Polat - İlhan İmrak - Berkay Çakır

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

Ali Rıza Eti - Hüseyin Uzunlar - Ayşe Şen Seven - Nurten Yontar - Murat Uysal

ÇEVRE SAĞLIK VE DİĞER İŞLER KOMİSYONU

Metin Çalışkan - Şahin Umar - İdris Yatman - Ufuk Bekir Ersöz - Mustafa Turhan

KÜLTÜR KOMİSYONU

Hikmet Mutlu - Özlem Coşkun - Şükriye Gündüzler - Emin Benan Utku – Ali Tunç Saygun

TARIM KOMİSYONU

Fedai Yüksel - Hüseyin Öztekin - Hikmet Mutlu - Serkan Eriş - Ömer Taş

GAYRİMENKUL SATIŞ KOMİSYONU TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

Öte yandan 6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkında Kanununun 90. Maddesi gereğince Gayrimenkul Satış Komisyonunda Süleymanpaşa Belediyesi’ni temsil etmek üzere 1 asil ve 1 yedek üyenin görevlendirilmesi konusu da meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanırken asil üye olarak Şahin Umar, yedek üye olarak ise Hikmet Mutlu belirlendi. Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı toplantısı diğer gündem maddeleri ile komisyonlardan ve müdürlüklerden gelen evrakların görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Genç Çiftlerin Nikahını KıydıÖnceki Haber

Başkan Yüksel Genç Çiftlerin Nikahını Kı...

ÇORLUSPOR 1947’DE KÜME DÜŞME TEHLİKESİSonraki Haber

ÇORLUSPOR 1947’DE KÜME DÜŞME TEHLİKESİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar