282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3965
EURO34.8073
ALTIN2395.7

VAKİTÇİ MAHALLEDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VAKİTÇİ MAHALLEDE
Abone ol
Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan adayı Murat VAKİTÇİ, mahalleye indi. Önerler mahallesinde çalışmalar yapan VAKİTÇİ; şehirlerin, yönetimlerinde bir zihniyet dönüşümünün beklediğini ifade etti.

VAKİTÇİ konuşmasında "İnsanları geleceğe hazırlayacak ve moral duygularını güçlendirecek bir yaşam alanı kurmak için yeni bir seçim yapmanın zamanı gelmiştir. İnsan merkezli, sosyal süreçli ve farkındalık içeren bir anlayışı yerelde iktidar yapmak için Çorlulular yeni bir seçim yapmalıdır." dedi.

İnsan merkezli belediyeciliğin, insanın saadetini temel amaç kabul edildiğini ifade eden VAKİTÇİ, Çorlu’nun gelişiminin toplumun katılımı ile mümkün olacağını belirtti.

Şehirlerin, yönetimlerinde bir zihniyet dönüşümünün beklediğini ifaden eden VAKİTÇİ, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu noktada insanımız, kendi düşüncesini yerel düzeyde iktidara taşıyacak, sevgi ve şefkatin odak noktası haline gelebilecek , yeni bir kadro arayışındadır. Bu arayış, Dürüst başkan dürüst yönetim arayışıdır. İnsanımızı geleceğe hazırlayacak ve moral duygularını güçlendirecek bir yaşam alanı kurmak için yeni bir seçim yapmanın zamanı gelmiştir. İnsan merkezli, sosyal süreçli ve farkındalık içeren bir anlayışı yerelde iktidar yapmak için halkımız yeni bir seçim yapmalıdır.

Bizler Milli Görüşçüler olarak, saadet adayınız olarak; yaşanabilir bir şehir oluşturmak istiyoruz. Şehir politikamızın temeli, geleneğin birikimi ile gelecek arasında sağlam bir bağ kurmaktır. Bu noktada başta Kentin Yeniden Doğuşu kapsamında "kentsel planlama" ile başlayacağız. Bu planlama sayesinde Entegre, Hızlı Ve Konforlu "Ulaşım" imkanları sağlayacağız. Tüm bu çalışmaları yaparken "kaliteli yaşam, yeşil "çevre" ilkesinden ödün vermeyeceğiz. 2019-2024 yılları arasında kentin imarı yanında eğitime de aynı değeri vereceğiz. "Öğrenen Kent" Çorlu kapsamında bir bilim kenti olmayı hedefliyoruz. Bu perspektifimizi Kentin Ekonomik Gelişimini destekleyecek projelerimiz ve "Kültür Ve Sanat" Kenti vizyonuna uygun etkinliklerle destekleyeceğiz. Tüm bu hedeflerimize ulaşma yolunda en önemli unsur ise, "sivil ve katılımcı" yönetim anlayışımız olacaktır.

Bunu başarma yolunda sosyal belediyecilikte özgün projeler ile halkımızın yaşam kalitesi yükseltilecektir. Bu kaliteyi destekleyecek diğer projelerimiz ise herkes için spor, kadın ve toplumsal yaşama yönelik uygulamalar olacaktır. Projelerimizi halkımızla birebir iletişime geçerek anlatacağız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CÜNEYT YÜKSEL’DEN TBMM BAŞKANI ŞENTOP'A ZİYARETÖnceki Haber

CÜNEYT YÜKSEL’DEN TBMM BAŞKANI ŞENTOP'A...

SAADET BÜYÜKŞEHİRDESonraki Haber

SAADET BÜYÜKŞEHİRDE

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar