282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4926
EURO34.7691
ALTIN2493.9

Bahçelievler Mahallesi ve Namık Kemal Üniversitesi menfezle birbirine bağlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçelievler Mahallesi ve Namık Kemal Üniversitesi menfezle birbirine bağlandı
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, şehrin iki yakasını bir noktadan daha birbirine bağladı. Bahçelievler Mahallesi TOKİ Konutları ile Namık Kemal Üniversitesi’ni doğrudan birbirine bağlayan menfez ve üzerinden geçen yol, sathi kaplama yapılarak vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

Daha önce Cumhuriyet Mahallesi Kar Sokak’ta mahalleyi ikiye bölen dere üzerinde inşa edilen menfez ile mahallenin birbirinden kopuk yapısına son verilmiş, menfez üzerinden birbirine bağlanan sokaklar sayesinde ulaşım ve trafik sorunu büyük oranda çözülmüştü.

NKÜ HASTANESİNE ULAŞIM KOLAYLAŞTI

Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilen menfez ve üzerinden geçen yol bağlantısı yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu. TOKİ Konutlarında ikamet eden mahalle sakinleri için özellikle NKÜ Araştırma Hastanesi’ne ulaşım anlamında büyük bir kolaylık sağlayacak olan menfez ve yol çalışması Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Menfez üzerinden geçen yol da gidiş-geliş olmak üzere iki şerit olacak şekilde sathi kaplama yapılarak ve yol çizgileri çizilerek tamamlandı.

YÜKSEL: “ŞEHRİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA HAYRLI OLSUN”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Bahçelievler Mahallemizin toplu konutlar bölgesine kazandırarak gençlerimizin ve mahalle sakinlerimizin istifadesine sunduğumuz spor ve sosyal tesislerimizin ardından, aynı bölgede inşa ettiğimiz menfezimizi de faaliyete geçirdik. Sathi kaplamasını yaparak araç geçişine uygun hale getirdiğimiz menfezimiz şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun,” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel'den göreve başlayan Kaymakam Mustafa Güler'e ziyaretÖnceki Haber

Başkan Yüksel'den göreve başlayan Kaymak...

Süleymanpaşa Belediyesi Hüseyin Pehlivan Caddesi ve çevresinde sona doğruSonraki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi Hüseyin Pehlivan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar