282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Barbaros Mahallesine iki yatırım birden

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barbaros Mahallesine iki yatırım birden
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi, şehrin sayfiye yerlerinden biri olan ve yaz aylarında ciddi oranda nüfus artışı yaşayan Barbaros Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara yönelik yatırım ve hizmetlerine devam ediyor.

Barbaros Mahallesi’nde inşası son aşamaya gelen Sosyal Tesisler ve mahallenin yeşil alan miktarını arttıracak olan yeni park alanında çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, her iki yatırımı da yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalara nezaret etti.

UZUNLAR: “BARBAROS’UN GELİŞİMİNE ÖNEM VERİYORUZ”

En kısa sürede çalışmaların tamamlanması için tüm imkânları seferber ettiklerini dile getiren Başkan Uzunlar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Barbaros Mahallemizin daha yeşil ve yaşanabilir olması için gelişimine ve değişimine büyük önem veriyoruz. Mahallemizdeki yeni park alanını ve Sosyal Tesislerimizi inceleyerek, yapılan çalışmaları denetledik. Mahallemize kazandıracağımız modern mekânda mahalle sakinlerimize çok amaçlı olarak hizmet verecek tesislerimiz, ayrıca çok amaçlı spor sahaları ile gençlerimizin ve hemşehrilerimizin keyifli zamanlar geçirebileceği yeni bir yaşam merkezi olacak. Ayrıca mahalle sakinlerimizle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli sakinlerimizin talep ve beklentilerini dinledik, ekiplerimize işlerinde kolaylıklar diledik.”

KUMBAĞ’DA YOL ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Başkan Uzunlar ayrıca Kumbağ Mahallesi’ne başlayacak olan yol çalışmaları için güzergâhlarda incelemelerde bulunarak personelden bilgi aldı. Uzunlar, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Muhammet Polat ile birlikte ziyaret ettiği mahallede mevcut diğer ihtiyaç ve taleplerle ilgili olarak mahalle sakinleri ile istişarede bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖY HALK AKADEMİSİ’NDE YENİ DÖNEM BAŞLADIÖnceki Haber

ÇERKEZKÖY HALK AKADEMİSİ’NDE YENİ DÖNEM...

'DİYABETİK AYAK; AYAKTA DURANLAR, ŞOFÖRLER VE İNŞAAT İŞÇİLERİNDE DAHA SIK GÖRÜLÜYOR'Sonraki Haber

'DİYABETİK AYAK; AYAKTA DURANLAR, Ş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar